Proč neužíváte anabolické steroidy ???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Proč neužíváte anabolické steroidy ???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Proč neužíváte anabolické steroidy ???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Proč neužíváte anabolické steroidy ???
Protože to přináší zdravotní rizika
30%
 30%  [ 60 ]
Je to zakázané
1%
 1%  [ 2 ]
Považuji to za podvod
6%
 6%  [ 12 ]
Protože v mim sportě jsou antidopingové testy
1%
 1%  [ 2 ]
Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil
2%
 2%  [ 5 ]
Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu
15%
 15%  [ 31 ]
Steroidy jsou příliš drahé...
6%
 6%  [ 13 ]
Z jiných důvodu...
13%
 13%  [ 26 ]
Jsem sypač:-))
23%
 23%  [ 47 ]
Celkem hlasů : 198

Autor Zpráva
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To fedor: ad "tak ich sem hod, inac je to nicim nepodlozene tvrdenie. (netvrdim ze to tak je ani ze to tak neni, ale ked to tvrdis mal by si to mat niecim podlozene) "
Bylo to spíše jako ukázka mezi poměrem tech 30 a 300%-hledat to teĎ nebudu, protože mi odešel doma net. Šlo hlavně o to že "mega" násobná dávka mimo normál je o dost horší než trochu "násobná" dávka.

Co jsem se ptal biochemika na LF, říkal že ty nevratné účinky nejsou nějak výrazně prokázány a musel bych se asi ptát a hledat dále-pokuď by byly. Hodnoty K.tlaku a jiných vratných negativních jevů se vrátí téměř do normálu, ale co se nevrátí- je zmnožený počet receptorů...

Ad.estrogen.vpřirozené hladině je estrogen v pohodě. Pkuď dáváš exogení tak má negativní účinky na organismus--> co je prokázané je to, že rakovina prsu je zaviněna vyšší hladinou estrogenu--> že by klesající věková hranice pro rak. prsu a větší počet postižených žen byl způsobem právě masivním užíváním antikoncepce?.....

Už bych té debaty nechal a shodl bych se s tebou na jádru problému, že někdo to (nevratné závažné změny na organizmu) může pocítit a někdo ne--záleží to na mnoha faktorech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smahy

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matty napsal:
to Achtwan: nevím na co jsi narážel, chce si to přečíst celý článek
nikde jsem v něm nenapsal, že je cvičení na nic jak to popisuješ ve své ironické reakci
beru to podle sebe cvičím pro zábavu již 13 let a nikdy jsem nevzal AS
cvičím dál, cvičit budu a vím že to co zvednu je čistě moje záležitost
bez jaké-koliv pomoci

p.s. pro případné rozlobené sypače, nic proti Vám nemám, je to každého věc

si uplně vedle jak ta jedle
Gibbon

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Ad.estrogen.vpřirozené hladině je estrogen v pohodě. Pkuď dáváš exogení tak má negativní účinky na organismus--> co je prokázané je to, že rakovina prsu je zaviněna vyšší hladinou estrogenu--> že by klesající věková hranice pro rak. prsu a větší počet postižených žen byl způsobem právě masivním užíváním antikoncepce?.....

To bych videl spise v zlepsene diagnostice rak. prsu a tim padem paradoxne k narustu onemocneni.

Naposledy upravil Gibbon dne st březen 17, 2004 12:54 pm, celkově upraveno 2 krát
pku

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matty napsal:
no vidíš pku jeden z projevů sypání je agresivita tak bacha nato !!!!!!!
Já jsem klidnej jako nikdo nemám důvod se rozčilovat nestojí to tady za to a pokud ti má rada přišla jako agresivní tak pardón.

Ale přeci jen si neodpustím poslední věc.Ty si opravdu myslíš že pokud chce někdo něco dokázat tak že to dělá jen kuli tomu aby na tom zbohatl???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smahy

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pku napsal:
matty napsal:
no vidíš pku jeden z projevů sypání je agresivita tak bacha nato !!!!!!!
Já jsem klidnej jako nikdo nemám důvod se rozčilovat nestojí to tady za to a pokud ti má rada přišla jako agresivní tak pardón.

Ale přeci jen si neodpustím poslední věc.Ty si opravdu myslíš že pokud chce někdo něco dokázat tak že to dělá jen kuli tomu aby na tom zbohatl???

On totiž vůbec neví o čem kulturistika je a chce tady rozdávat rozumy...
ElChino

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2004 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Achtwan napsal:
Nechápu, proč vůbec lidi choděj do posilovny, když nejsou profíci. Jen permanentka stojí hromadu peněz, navíc tim cvičenim si opotřebujou klouby, stojí je to hromadu času a nevydělaj tim ani korunu. Když si dávaj pravidelně kreatin, glutamin a různý další pochoutky hlavně od pana Weidera, budou v tom lítat klidně za 5 a více tisíc měsíčně. Asi ti lidi chtěj bejt namachrovanější, než ti, co necvičej vůbec. Kdyby si ty peníze raději ušetřili a koupili si něco užitečnějšího. Stejně jednou chcípnou a nikdo si ani nevzpomene, že kdy cvičili.

....na pobavenie
Smahy

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2004 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Achtwan napsal:
Nechápu, proč vůbec lidi choděj do posilovny, když nejsou profíci. Jen permanentka stojí hromadu peněz, navíc tim cvičenim si opotřebujou klouby, stojí je to hromadu času a nevydělaj tim ani korunu. Když si dávaj pravidelně kreatin, glutamin a různý další pochoutky hlavně od pana Weidera, budou v tom lítat klidně za 5 a více tisíc měsíčně. Asi ti lidi chtěj bejt namachrovanější, než ti, co necvičej vůbec. Kdyby si ty peníze raději ušetřili a koupili si něco užitečnějšího. Stejně jednou chcípnou a nikdo si ani nevzpomene, že kdy cvičili.

Alkorn

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2004 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Smahy"]
Achtwan napsal:

zajimave....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Casper

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2004 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matty napsal:
to Achtwan: nevím na co jsi narážel, chce si to přečíst celý článek
nikde jsem v něm nenapsal, že je cvičení na nic jak to popisuješ ve své ironické reakci
beru to podle sebe cvičím pro zábavu již 13 let a nikdy jsem nevzal AS
cvičím dál, cvičit budu a vím že to co zvednu je čistě moje záležitost
bez jaké-koliv pomoci

p.s. pro případné rozlobené sypače, nic proti Vám nemám, je to každého věc

ty to máš v pohodě, ty to zvedáš sám, jenže za nás co sypem "to zvedaj ty posraný prášky" viď , takhle se to aspoň říká né?
matty

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak sypejte mě je to jedno byl jen můj subjektivní názor

p.s. to je zajímavý, že všichni kdo sypou maj pořád oheň u prdele a nikdy
to pořádně nepřiznaj, budou nadávat a tvrdit že to není nebezpečný atd.

tak mi řekněte sakra, co je na tom sypání DOBRYHO !!!!!!!!!!!
magistr

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 12:06 pm    Předmět: ..odpověď Odpovědět s citátem

matty...celou dobu přemýšlím..co se dá odpovědět takovýmu filozofovi, jako si ty..

proč mi to připomíná cvičení ze Zen-budhismu ,např. jak se dá tlesknout jednou rukou

ty neustálé otázky..tak proč sypete..co je na tom Dobrýho..???

celej život tady..je jenom takový malý výlet, jen skok. Neuvěřitelně krátký..
Achtwan

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 2:20 pm    Předmět: Re: ..odpověď Odpovědět s citátem

magistr napsal:
matty...celou dobu přemýšlím..co se dá odpovědět takovýmu filozofovi, jako si ty..

proč mi to připomíná cvičení ze Zen-budhismu ,např. jak se dá tlesknout jednou rukou

Matty možná taky navštěvoval kurzy asertivity. Ta zaseknutá gramofonová deska.
fedor

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matty napsal:
tak mi řekněte sakra, co je na tom sypání DOBRYHO !!!!!!!!!!!

mi ti to povieme a ty zacnes sypat tiez... a nam zalezi na tvojom zdravi takze ti to nepovieme.
pku

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 5:58 pm    Předmět: Re: ..odpověď Odpovědět s citátem

Achtwan napsal:
magistr napsal:

Jestli Matty navštěvoval kurzy asertivity nevím ale stoprocentně by měl navštívit Chocholouška.
Sean Vetter

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2004 6:19 pm    Předmět: Re: ..odpověď Odpovědět s citátem

pku napsal:
Achtwan napsal:
magistr napsal:

Jestli Matty navštěvoval kurzy asertivity nevím ale stoprocentně by měl navštívit Chocholouška.

pku este lepsie keby tam bol aj Křeminek .alebo rovno aj mach a sebestova a carovne sluchatko a zavolal by tebe a ty by si mu to patricne vysvetlil
a sypal by do konca zivota

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Proč neužíváte anabolické steroidy ??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: