|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pecina

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
Asi by to chtělo ještě něakou nápovědu _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Aratan2

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
treti _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
omg, mr. V _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Aratan2 napsal: | | omg, mr. V |
Aaaa uz vim...kus velkyho negra mr. V , no, ze me to netrklo driv
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Aratan2 napsal: | | Freimen napsal: | Brian Bunchaman nebo jak se to ku.va píše |
Buchanan... konečně |
jenže já to uhodl díky tomu, co jsi napsal (např. kdyby jsi napsal mr.synthol a já si hned představil Valenta), nikoliv díky tomu, že jsi vložil jeho odkrytou fotografii
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Aratan2 napsal: | | Freimen napsal: | Brian Bunchaman nebo jak se to ku.va píše |
Buchanan... konečně |
jenže já to uhodl díky tomu, co jsi napsal (např. kdyby jsi napsal mr.synthol a já si hned představil Valenta), nikoliv díky tomu, že jsi vložil jeho odkrytou fotografii |
Ales Valenta vali synthol ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Aratan2 napsal: | | Freimen napsal: | | Aratan2 napsal: | | Freimen napsal: | Brian Bunchaman nebo jak se to ku.va píše |
Buchanan... konečně |
jenže já to uhodl díky tomu, co jsi napsal (např. kdyby jsi napsal mr.synthol a já si hned představil Valenta), nikoliv díky tomu, že jsi vložil jeho odkrytou fotografii |
to mi došlo. nemyslím si, že jsi až takovej génius, že by ti pomohla první nápověda po zveřejnění druhý. |
chtěl jsem kulantně napsat, že je to tvoje chyba
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Freimen napsal: | | Aratan2 napsal: | | Freimen napsal: | Brian Bunchaman nebo jak se to ku.va píše |
Buchanan... konečně |
Ales Valenta vali synthol ?? |
jj, dává to hlavně do kotníků a prstů na rukou, aby při rotacích vyvážil váhu svojí helmy a kebule...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|