|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Soram

|
Zaslal: po únor 25, 2008 9:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: po únor 25, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Včera se mi podařilo vyrvat psovi z tlamy nohu srnce ( nebo něčeho takového...mělo to kopítko )... A byl to boj... |
Co je to za psíka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: po únor 25, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
Hm, ještěže moje čuba umí povel "Pusť!", jinak nevím, nevím... (Tenkrát taky pustila toho syslíka, ale už byl "křupnutej"...  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Soram

|
Zaslal: po únor 25, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Včera se mi podařilo vyrvat psovi z tlamy nohu srnce ( nebo něčeho takového...mělo to kopítko )... A byl to boj... |
Si musela byt asi velmi hladna, chudak pes asi chcipne hladom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po únor 25, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
| Monika1 napsal: | Hm, ještěže moje čuba umí povel "Pusť!", jinak nevím, nevím... (Tenkrát taky pustila toho syslíka, ale už byl "křupnutej"... ) |
Náš pes ( kříženec jezevčíka ) si běžně v mezi vyhrabe malé myšátko a sežere ho. Je to pro něj přirozené. Nebo když u nás na zahradě zabil bažanta ( nebyla jsem doma ), tak mu vykousal břicho a pak ho nechal být. Mršiny by se nedotkl.
Ovšem ta fenka je ještě štěně, takže dochází k tomu, že ¨si občas nějakou "mňamku" najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po únor 25, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
me dnes udelalo radost ze mi konecne prisla nova rychlovarna konvice, a mam zase v cem udelat horkej caj.. to je neco jinyho nez ten hnusnej z mikrovlnky (nouzovy rezim) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:18 am Předmět: |
|
|
Drape ..brzo si to zjistil :) ... cena prizniva, chut dobra ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Drape ..brzo si to zjistil :) ... cena prizniva, chut dobra ... |
no ja bych to sam asi ani nezjistil, na to me predevcirem upozornil Zufan :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:35 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Black Dragon napsal: | | Drape ..brzo si to zjistil :) ... cena prizniva, chut dobra ... |
no ja bych to sam asi ani nezjistil, na to me predevcirem upozornil Zufan :) |
ja vim o kofole bez cukru snad 2 tydny ....a mam pocit ze jsem to nekde psala https://forum.ronnie.cz/post473019.html?highlight=#473019
|
|
| nahoru |
|
 |
Soram

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|