|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
Slyším tady někde řvát nějaký ptáky, nebo mě šálí sluch? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se mi napsat první použitelný jaderný modul pro embedded linux. Mám mentální orgasmus _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | http://musicserver.cz/clanek/21527/Serj-Tankian-vystoupi-v-ostravske-CEZ-Arene/
Kupuju listky a jede se ... mirio, nepudes se mnou? :) | Kámoš mi to už psal, na mě je to moc sladké... :-)
Ale je to dobrá příležitost se sejít a vypít. Jestli pojedeš, tak na to mysli! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Po vyplate kupuju listek  i kdyz bych tam mel jet sam
... mati mi to rikala vcera, ale prej ze je to nekdy v breznu, tak sem rikal, ze je to v prdeli a ze se tak muzu jit klouzat... ale tenhle termin je nadhernej
Ja muzu Systemy ... a Serje muzu poslouchat porad dokola... je to sice mekci, ale ma to kurva neco do sebe ..
Ale prave jak sme se domlouvali, ze dojedu potom, tak tohle je idealni to vzit "pri ceste" _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Po vyplate kupuju listek i kdyz bych tam mel jet sam
... mati mi to rikala vcera, ale prej ze je to nekdy v breznu, tak sem rikal, ze je to v prdeli a ze se tak muzu jit klouzat... ale tenhle termin je nadhernej
Ja muzu Systemy ... a Serje muzu poslouchat porad dokola... je to sice mekci, ale ma to kurva neco do sebe ..
Ale prave jak sme se domlouvali, ze dojedu potom, tak tohle je idealni to vzit "pri ceste" | Jo, já si to taky pustím, ale zas tak moc to nežeru.
Co se týče poslední věty - beru to jako hotovou věc!
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | http://musicserver.cz/clanek/21527/Serj-Tankian-vystoupi-v-ostravske-CEZ-Arene/
Kupuju listky a jede se ... mirio, nepudes se mnou? :) |
Stopro tam budu, tohle mi nesmi ujit
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 03, 2008 10:46 am Předmět: |
|
|
Teď jsem byl upozorněn, že právě jeden rok jsem ve stavu "pracujících". Tak to se mi teda povedlo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
Kdo je kdo? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: po březen 03, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
ten je ale nevkusnej, promin, nechapu jak se tahle rasa muze lidem libit  to tvy auto bylo lepsi _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|