|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: st březen 05, 2008 10:57 am Předmět: |
|
|
aha a nevíš, jak to vypadá s tou druhou operací zad, na kterou se hledal ten odborník po celých USA, který by ji uměl provést?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 05, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
Co ma se zadama?
Jinak nema nekdo jeho fotky, kdy mel cca 18 let?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 05, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
Člověče CZEBLADE, ty jsi ztělesněním hesla radši věřit než vědět a radši se zeptám, je to snažší _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st březen 05, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | aha a nevíš, jak to vypadá s tou druhou operací zad, na kterou se hledal ten odborník po celých USA, který by ji uměl provést? |
snad už je po operaci -to byla nějaká malá operace _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st březen 05, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Freimen napsal: | | aha a nevíš, jak to vypadá s tou druhou operací zad, na kterou se hledal ten odborník po celých USA, který by ji uměl provést? |
snad už je po operaci -to byla nějaká malá operace |
no to byla ta drobná, to vím, nejsem zase analfabet
Ale poslední moje info je, že musí podstoupit ještě tu rozhodující operaci, kterou by vrátili ten nerv na původní místo a inervovali triceps a levý latissim za co nejmenšího poškození svalů...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 05, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
daymoon si delas srandu ne .... ty zas klades otazky, to neumis odpovidat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | aha a nevíš, jak to vypadá s tou druhou operací zad |
brzo bude _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
DJ: chválím, je vidět jak Wolfík dře na Mr.O2008:))))
A vadí to R.C.v normál životě? V jeho letech se o něco takového pokoušet... I když mít na to a mít tyto problémy, jdu do toho taky! Mně by zas bodla transplantace chrupavky do čéšky kolena + další "zázraky":)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | DJ: chválím, je vidět jak Wolfík dře na Mr.O2008:))))
A vadí to R.C.v normál životě? V jeho letech se o něco takového pokoušet... I když mít na to a mít tyto problémy, jdu do toho taky! Mně by zas bodla transplantace chrupavky do čéšky kolena + další "zázraky":))) |
Dik :-)
Ronniemu to nevadi. je v pohode. Nijak ho to neomezuje. Ted dost ulevil tem spodnim zadum a je v dobrem rozmaru jak bylo vidno i na AC. No transplantace kolena je neco jineho nez "jenom" uvolneni blokace nervu... _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
Už jsem si vybral nové, titanové:))Snad to moje ještě něco vydrží a ty náhražkové dovedou k dokonalosti:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Už jsem si vybral nové, titanové:))Snad to moje ještě něco vydrží a ty náhražkové dovedou k dokonalosti:) |
no tak to hodne stesti v obou pripadech clovece... _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so duben 19, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne červen 01, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
Aktuální fotografie Ronnie Colemana z jeho návštěvy Brazilie zde
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá červen 06, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
Fotografie z 02.06.2008 z návštěvy v Chile zde
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st září 03, 2008 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|