ta hmota co odvtedy nabral mu dodala neskutocnu eleganciu..
tuto mi pride ze nema ziadnu
máš oči?
Nemá. Dexter je tam brutální, ty svaly na něm nádherně hrajou. Dobře se na to kouká...
mam oci..nehovorim ze sa mi to napaci..ale proste keby na zaciatku nebolo napisane ze je to dexter jackson tak neviem ze to je on..neboli tam este tie elegantne tvary ktore mu dala az dalsia hmota
ja si myslim ze on byl pro eleganci zrozeny a nezalezi na hmote..na tom videu ma okolo 20 roku tusim,a myslim si ze z genetikou byl na tom vyborne...uz v mladem veku bylo videt ze je talent a ze to bude esteticky ladeny zavodnik
ja si myslim ze on byl pro eleganci zrozeny a nezalezi na hmote..na tom videu ma okolo 20 roku tusim,a myslim si ze z genetikou byl na tom vyborne...uz v mladem veku bylo videt ze je talent a ze to bude esteticky ladeny zavodnik
a este k tomu..tak dexter je pre mna najelegantnejsi zavodnik vobec..takze o tej estetike nieje pochyb
no jo..ja som sa asi v tom prvom poste zle vyjadril..
no a ten dexter sa narodil v novembri 69 a ta sutaz myslim ze bola na jar 92 takze tam ma 22rokov
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru