|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Kup jí děfku, tím nikoho neurazíš. Imho jestli to je kamarádka . |
Ty ses blbej az na zadech....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:08 am Předmět: |
|
|
| rumun deadlift napsal: | | LJ napsal: | Kup jí děfku, tím nikoho neurazíš. Imho jestli to je kamarádka . |
Ty ses blbej az na zadech.... | To víš že jo, ty rozumbrado, další co mě prokouk .
daymoon: vaření je super, já třeba bych mixér nějakej stolí používal furt - každýho baví něco...
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
Nejsme v 70.letech minuleho stoleti..takze mixer ne....  ..zalozil jsem tento topic jenom,tak ze mne zajima "INTELIGENTNI" navrhy na darky (takze mixer si strcte vite kam)....vetsinou to asi resim, jako kazdej, takze kytky plus nejakej snaps...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:19 am Předmět: |
|
|
A kytky a chlast ti přijdou co - inteligentní, originální, romantický, nebo všechno dohromady?  Já jen, že tyhle skoro bych se nebál říct kýče se od těch 70. let berou jako jistota, když nevíš a nemáš čas něco řešit  .
Pokud holka ráda vaří, je mixér super, pokud ráda třeba plave, kup jí nový silikonový brejle, to asi chce trošku být osobnější, nemyslíš?  Nepraktickejch univerzálních píčovinek si snad můžeš vymyslet sto sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:21 am Předmět: |
|
|
Záleží na tom, jak dobře ji znáš a hlavně jak stará ( resp. mladá ) je ta slečna.
Pokud je to jen známá, kamarádka, spolužačka apod...tak bonboniéra a květiny.
Pokud ji znáš lépe, tak např. vhodně zvolená kniha je moc krásný dárek.
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
Myslim,ze dnes vareni nikoho moc nelaka (az na mne..  )....
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Záleží na tom, jak dobře ji znáš a hlavně jak stará ( resp. mladá ) je ta slečna.
Pokud ji znáš lépe, tak např. vhodně zvolená kniha je moc krásný dárek. |
Dekuji za jednu z mala inteligentnich odpovedi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
mixer apod. fakt ne
http://www.sweb.cz/svjet/darky.html _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
...presne, uz vidim ten kyselej vyraz...Jee,mixer...diky...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
Hlavně nic, co ji přivede do rozpaků. Takové dárky radši předávat o samotě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | rumun deadlift napsal: | | Diana napsal: | Záleží na tom, jak dobře ji znáš a hlavně jak stará ( resp. mladá ) je ta slečna.
Dekuji za jednu z mala inteligentnich odpovedi... |
najskor musi prist inteligentna otazka..
kolko mas rokov?este si nikdy nekupoval nikomu darcek? |
Myslim, ze otazka je dosti vecna a lehce srozumitelna....samozrejmne, ze jsem kupoval nekdy darek....ale tak mne zajimalo, jestli treba na foru nema nekdo nejaky svuj overeny ci zajimavy darek..
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:35 am Předmět: |
|
|
| rumun deadlift napsal: | | poldi napsal: | | rumun deadlift napsal: | | Diana napsal: | Záleží na tom, jak dobře ji znáš a hlavně jak stará ( resp. mladá ) je ta slečna.
Dekuji za jednu z mala inteligentnich odpovedi... |
najskor musi prist inteligentna otazka..
kolko mas rokov?este si nikdy nekupoval nikomu darcek? |
Myslim, ze otazka je dosti vecna a lehce srozumitelna....samozrejmne, ze jsem kupoval nekdy darek....ale tak mne zajimalo, jestli treba na foru nema nekdo nejaky svuj overeny ci zajimavy darek.. |
zrozumitelna je ale ked nevies co kupit tak to znamena ze toho cloveka vobec nepoznas..
edit:no beriem spat..este raz som si to precital a asi som to pochopil tak ze ty nevies co kupit a dufas ze ti niekto napise co.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
Naposledy upravil poldi dne st březen 12, 2008 10:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|