|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
Rumun: ty si nezmar, že jo. Tvoje otázka není konkrétní a tudíž je na hovno  . Já ti to zkusím teda popsat náročněji, třeba tě to osvítí.
Pokud použiju žargónu z klasického marketingu, potřebuješ vždycky znát cílovou skupinu, jak se třeba chová, co má ráda, bez toho neuděláš nic. Není žádnej ověřenej dárek, protože lidi sou zkrátka různí, jestli sis toho zatím nevšiml, tak máš asi trošku závažnější problém než to, že nevíš jakej dárek  .
A teď konkrétně - kolik holce je, co ráda dělá, jaký dárky si jí zatím dal, jaký dárky ji dávají ostatní, co víš že jí dřív udělalo radost? Aspoň něco z toho bys měl vědět. Pak de použít i toho, že my třeba tu holku neznáme, ale známe jinou, která je podobná tý tvý, a víme co jí udělalo radost - a tak de tušit, že to udělá radost i tý tvý:). Zní to komplikovaně, ale takhle prostě demografie funguje.
Takže, chceš-li opravdu lidi požádat o nápady co za něco budou stát, buď konkrétní, jinak to nemá cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | rumun deadlift napsal: | | poldi napsal: | | rumun deadlift napsal: | | Diana napsal: | Záleží na tom, jak dobře ji znáš a hlavně jak stará ( resp. mladá ) je ta slečna.
Pokud je to jen známá, kamarádka, spolužačka apod...tak bonboniéra a květiny.
Pokud ji znáš lépe, tak např. vhodně zvolená kniha je moc krásný dárek. |
Dekuji za jednu z mala inteligentnich odpovedi... |
najskor musi prist inteligentna otazka..
kolko mas rokov?este si nikdy nekupoval nikomu darcek? |
Myslim, ze otazka je dosti vecna a lehce srozumitelna....samozrejmne, ze jsem kupoval nekdy darek....ale tak mne zajimalo, jestli treba na foru nema nekdo nejaky svuj overeny ci zajimavy darek.. |
zrozumitelna je ale ked nevies co kupit tak to znamena ze toho cloveka vobec nepoznas.. |
Mne proste zajima jestli tady nema nekdo zajimavy darek..nic vic, nic min...
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:46 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Rumun: ty si nezmar, že jo. Tvoje otázka není konkrétní a tudíž je na hovno . Já ti to zkusím teda popsat náročněji, třeba tě to osvítí.
Pokud použiju žargónu z klasického marketingu, potřebuješ vždycky znát cílovou skupinu, jak se třeba chová, co má ráda, bez toho neuděláš nic. Není žádnej ověřenej dárek, protože lidi sou zkrátka různí, jestli sis toho zatím nevšiml, tak máš asi trošku závažnější problém než to, že nevíš jakej dárek .
A teď konkrétně - kolik holce je, co ráda dělá, jaký dárky si jí zatím dal, jaký dárky ji dávají ostatní, co víš že jí dřív udělalo radost? Aspoň něco z toho bys měl vědět. Pak de použít i toho, že my třeba tu holku neznáme, ale známe jinou, která je podobná tý tvý, a víme co jí udělalo radost - a tak de tušit, že to udělá radost i tý tvý:). Zní to komplikovaně, ale takhle prostě demografie funguje.
Takže, chceš-li opravdu lidi požádat o nápady co za něco budou stát, buď konkrétní, jinak to nemá cenu. |
Vek-20 let, no a asi normalni holka ,takze parby atd....tipuji, ze vetsina beztak prinese tradicne nejakou flasku...takze asi donesu nakonec klasicky kytky a nejaky nepad pro nejake dobre piti??...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
Dělají se speciální sety, myslím že i v Česku - flaška, sada panáků a příchutí, takže si to pak můžeš míchat přímo doma.
Nebo domácí bar jí můžeš pořídit, shaker na míchaný drinky, nějakej kubánskej rum a pár sladkejch sračiček, naběračku na led ... Přineseš to, postavíš jí doma bar a ještě můžeš dělat barmana a opít ji  .
Mladý holky sou většinou takový fiflenky, takže pokud je i ona, tak poukaz na modeláž nehtů, čokoládovou masáž (teď na ní byla Hanychová, stejná věkovka  ) popř. k dobrýmu kadeřníkovi, to nikoho neurazí.
No a nakonec mě napadají takový špeky, ale to bys musel kupovat s ní, parfém, prádlo, tričko na jaro, kabelka...
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
ked ta to zaujima tak my sme raz jednej kamaratke doniesli na oslavu taky darcek ze na doske bola prilepena taka ta hojdacia sliepka a vedla nej bolo pod lepiacou paskou prilepene zrno.. ata sliepka do toho dzobala..ma to aj pribeh preco
inak este viem ze kamarat kupil jednej frajerke akvarium s rybyckami,dalsi kupil kvetinac  ten isty aj sadu na chudnutie (co nemalo velky uspech) dalsi doniesol velky mech ovocia,lebo ta baba bola prave chora..jeden sulin sa s jednou frajerkou na jej narodky rozisiel _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:05 am Předmět: :-D |
|
|
Víš ty troubo, já už jsem tady nad tím mávnul rukou. Tady už to nemá cenu. Ale teď už jsem si to nemohl odpustit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Pěkná květina, například z rudých růží, potěší každou ženu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:08 am Předmět: Re: :-D |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:15 am Předmět: :-D |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:22 am Předmět: Re: :-D |
|
|
myslim ze LJ to docela vystihl, zalezi na hodne faktorech a on napsal dost sirokou nabidku
kytky urcite potesi, ale zvolila bych neco vic originalniho a ne klasicke ruze
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
jo ty jsou krasny, je hodne odrud a muzou byt az takovy plysovy, me se treba ale hodne libej frezie a dlouho vydrzi ve vaze, postupne prikvetaji dalsi poupatka
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
Ty jo.....chvilu tady clovek neni a uz se to tady hada....  ...kazdopadne diky za ty navrhy na kytky...v tom se fakt moc nevyznam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|