|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 6:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 8:01 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Aratan2 napsal: | | wow, na Fair to Midland bych zašel hned, kdybych nemusel připlácet za toho kozla. |
tahni do hajzlu ... ja seru na nejaky Fair to Midland ... jedu na Serje | Hehe. Jsi slyšel jsi to, Dragone? Připrav se, že předskupinu prospíš. Strašná nuda... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
vyhral jsem vyberove rozeni na pozici pravnika oblastniho inspektoratu prace pro jihomoravskej a zlinskej kraj... hura.. jeste nevim jestli nenastoupim do jedne advokatky.. to podle toho jak to dopadlo tam coz se dozvim v pondeli asi.. v kazdem pripade je to radostna zprava .-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Prinz Eugen - gratulujem |
AHOLA: dik moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | vyhral jsem vyberove rozeni na pozici pravnika oblastniho inspektoratu prace pro jihomoravskej a zlinskej kraj... hura.. jeste nevim jestli nenastoupim do jedne advokatky.. to podle toho jak to dopadlo tam coz se dozvim v pondeli asi.. v kazdem pripade je to radostna zprava .-) |
No gratuluju kámo,tak to je fajnovka:-)Taky se mi něco podobnýho zadařilo a jsem docela rád.Kup šolnu a šup do téého
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 15, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | vyhral jsem vyberove rozeni na pozici pravnika oblastniho inspektoratu prace pro jihomoravskej a zlinskej kraj... hura.. jeste nevim jestli nenastoupim do jedne advokatky.. to podle toho jak to dopadlo tam coz se dozvim v pondeli asi.. v kazdem pripade je to radostna zprava .-) | Gratuluju - jistý místo ve státním....co víc si přát:o)...a já myslel, že takový fleky se dávají starejm páprdům s protekcí:o)....hele...nepřefikl jsi tam někoho?
dělám si srandu - ještě jednou - velká gratulace!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
bara, dead: dik. no neprefikl no.. ale taky jsem to necekal.. ta komise co mne zpovidala byla kolem 55-60 let stara.. v podstate bylo tohle misto to posledni kam sem si myslel ze me vemou :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | to sis ukoval ? :-) |
byl jsem na nakupech :) mam objednanou jeste specialne upravenou polohovaci lavici presne podle mych pozadavku a jeste musim doladit konstrukci stojanu a pak jeste chybi jedna dlouha osa a dva 20kg kotouce a pak uz me ve fitku dlouho nikdo neuvidi cvicit... maximalne tak 1x tydne nejaky smrdlani na kladkach _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | SCHWACA napsal: | | to sis ukoval ? :-) |
byl jsem na nakupech :) mam objednanou jeste specialne upravenou polohovaci lavici presne podle mych pozadavku a jeste musim doladit konstrukci stojanu a pak jeste chybi jedna dlouha osa a dva 20kg kotouce a pak uz me ve fitku dlouho nikdo neuvidi cvicit... maximalne tak 1x tydne nejaky smrdlani na kladkach |
se ti prestalo ve fitku líbit nebo co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: |
se ti prestalo ve fitku líbit nebo co ? |
neda se to, jsem ve fitku 7 dni v tydnu 10-12 hodin denne a uz mi z toho trochu hrabe, jdu vzdycky cvicit kdyz mam pauzu mezi treninkama s klientama nebo kdyz skoncim na baru a stejne si poradne nezacvicim protoze me tam vsichni znaj a kazdej si chce povidat, poradit, ukazat... navic mi nedela dobre chlorovana voda ze sprch, neni nad domaci vodu s vodnim filtrem, nemusim nikam jezdit... proste trenink doma pro me bude obrovske plus _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 15, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
Pak dej Cizo nějaký další fotky, zajímá mě, jak si to zařídíš, protože počítám za pár let mě to taky čeká. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|