|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: ne březen 16, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: ne březen 16, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
moje nejlepsi serialy: cerveny trpaslik, pratele, vsichni starostovi muzi, joey
pred tydnem jsem dokoukal serial HEROES byl jsem donucen omrknout prvni dil pisu donucen koukal jsem na do s despektem a co se nestalo? behem toho vecera jsem videl celou prvni radu ( koukal jsem na to asi do 6do rana neskutecne mne to vtahlo necekal jsem ze to bude tak dobre.... fakt moc doporucuji....
|
|
| nahoru |
|
 |
rewer
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 10:34 pm Předmět: |
|
|
Červený trpaslík , ano pane ministře - premiere , Zaklínač ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrro
|
Zaslal: po březen 17, 2008 1:44 am Předmět: |
|
|
red dwarf (skoda ze ich je tak malo a ze som stratil setky CD kde som ich mal: ( teda snad ich najdem dakde)
south park
futurama
NCIS
kedysi davno alias...
a viac si uz asi nespomeniem:D ale ked ma napadne dopisem:D _________________ Bury me with a Makaveli suit and a Mac
I've God strike me with lightning, I'm shooting him back
Skinny cause I don't work out, my man is in the gym
Long as I'm strong enough to put a hammer on your chin
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: po březen 17, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
Hospoda _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dano-D10
|
Zaslal: po březen 17, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Dnes na ČT2 začíná v původním znění s titulky pod titulem Ajťáci v 23:10 sitcom IT Crowd!
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
simpsons a south park..u mna bezpochyby najlepsie
_________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Dnes na ČT2 začíná v původním znění s titulky pod titulem Ajťáci v 23:10 sitcom IT Crowd!
|
Na to se hodně těšim
|
|
| nahoru |
|
 |
blacktulip

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
peckovy serial, dik za tip, jeden z mojich naoblubenejsich dielov je diel s nemeckym kanibalom  , nema to chybu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
simpsni
red dwarf
futurama
the big bang theory
family guy
lost
|
|
| nahoru |
|
 |
Soram

|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
| blacktulip napsal: | peckovy serial, dik za tip, jeden z mojich naoblubenejsich dielov je diel s nemeckym kanibalom , nema to chybu |
Nejlepší v tom díle byla ta reklama proti nelegálnímu stahování.
Jenom jsem zvědavej, kdo se na IT Crowd u nás bude dívat a ještě v takovej den a hodinu. Řekl bych, že většina lidí které by se to mohlo líbit už to viděla, případně si ho nechala a pustí si ho kdy bude chtít.
Jinak teď jsem dokoukal všechny dostupné díly US verze The Office (zrovna dneska vyšel další, a to i pro My Name is Earl a Scrubs , huráá) a taky docela dobrý, akorát ty první díly byly o něco slabší.
Jinak kdyby náhodou někdo nevěděl: během posledních pár dnů vyšly
1. díly 4. sérií Battlestar Galactica (poslední díl 3. série prakticky skončil v cliffhangeru) a Doctor Who .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
sledujete někdo LOST?? mě tenhle seriál naprosto nadchnul mam stáhnutou 4. sérii ale šetřim si jí hezky za tejden max 2 díly  jinak ze seriálů miluju simpsony (mam skoro všechny zkouknutý = ( ) a teď mě docela chytlo 2,5 chlapa a další skvělej kousek je dr.house naopak nesnášim prison break :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
nevim ejstli to tu už bylo nebo ne ale tahle stránka http://koukej.xkrat.cz/ je docela fajn člověk to nemusí stahovat a zkoukne to online a maj toho vcelku dost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|