|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: po březen 22, 2004 7:01 pm Předmět: |
|
|
CO JE DOBRYHO NA CHLASTU, NA KOURENI, NA FETU, NA RYCHLE JIZDE V AUTE, NA STRIDANI ZENSKYCH???
NIC. ALE STEJNE SPOUSTU TECH VECI SPOUSTA LIDI RADA DELA. JO,
DABEL JE MOCNY...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
Zaslal: po březen 22, 2004 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Reno Reines napsal: | CO JE DOBRYHO NA CHLASTU, NA KOURENI, NA FETU, NA RYCHLE JIZDE V AUTE, NA STRIDANI ZENSKYCH???
NIC. ALE STEJNE SPOUSTU TECH VECI SPOUSTA LIDI RADA DELA. JO,
DABEL JE MOCNY... |
Život je pouze jeden a krátký tak proč si ho neužít....
,,Když po tom toužíš a baví tě to tak proč to nedělat,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Smahy

|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:27 am Předmět: |
|
|
ale vzdyt já Vás mám rád chlapci a proto nechci aby jste .......
no už toho nechám a nebudu škádlit vaše rozbouřené hormony
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út březen 23, 2004 12:15 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | | tak mi řekněte sakra, co je na tom sypání DOBRYHO !!!!!!!!!!! | Tak mi řekni sakra, co je dobrýho na tom trávit čas na internetu nesmyslným tlacháním o ničem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: út březen 23, 2004 12:17 pm Předmět: |
|
|
Máte pravdu ! S tou délkou života. Jednou jsem slyšel povzdech dámy středního věku při skleničce vína. Asi měla splín , jelikož polohlasně řekla:
Jo, Jo , život je sakramentsky krátkej ! A pak potichu dodala: A vocasi taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: út březen 23, 2004 12:33 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: |
no už toho nechám a nebudu škádlit vaše rozbouřené hormony |
z takovejdlech idiotsky stupidních vět se mi otevírá nůž v kapse...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út březen 23, 2004 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Casper napsal: | | matty napsal: |
z takovejdlech idiotsky stupidních vět se mi otevírá nůž v kapse... | No a to jsou právě ty "rozbouřené hormony"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út březen 23, 2004 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Máte pravdu ! S tou délkou života. Jednou jsem slyšel povzdech dámy středního věku při skleničce vína. Asi měla splín , jelikož polohlasně řekla:
Jo, Jo , život je sakramentsky krátkej ! A pak potichu dodala: A vocasi taky. |
Jirko, nauč mě svádět baby....
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: út březen 23, 2004 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Casper napsal: | | matty napsal: |
z takovejdlech idiotsky stupidních vět se mi otevírá nůž v kapse... | No a to jsou právě ty "rozbouřené hormony" |
je vidět, že seš jeden z těch, kteří absolutně nevědí co píšou, o čem píšou, ale asi víš, proč to píšeš, jelikož si tím léčíš svůj komplex méněcennosti a duševní nevyspělosti.V posilovně si skoro nejmenší, nejde ti to a ty jenom tiše přihlížíš a závidíš těm "nasypanejm blbečkům", kterým to jde bohužel mnohem lépe než tobě, cítí se mnohem lépe, posilovnou se baví a asi i svůj soukomý život vedou na rapidně vyšší úrovni než ty...hm, to dokáže hodně nasrat, ale co, řekneš si, nevadí, já přece ty nasypaný debily můžu pořádně sejmout aspoň na netu, a tak přijdeš z posilovny domů, sedneš ke compu a čekáš, až někdo napíše něco o těch zkurvenejch steroidech co se ti aspoň trošku nebude líbit a ty budeš moct zareagovat svoji pečlivě připravenou hláškou o rozbouřenejch hormonech na kterou se těšíš jako malý dítě... bohužel se jí asi zasměješ sám a možná někdy zjistíš, jestli to nesedí spíš na tebe než na ty vysypaný blbečky, který ti tak otravujou život...sbohem
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út březen 23, 2004 10:27 pm Předmět: |
|
|
a nebo jen jeden texaskej ranger nema smysl pro Ondrejuv humor... _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: út březen 23, 2004 10:44 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | a nebo jen jeden texaskej ranger nema smysl pro Ondrejuv humor... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Achtwan
|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:05 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | a nebo jen jeden texaskej ranger nema smysl pro Ondrejuv humor... |
Mně taky tenhle druh humoru obecně nesedí. Ale tu Ondrovu poznámku nechápu tak, že jejím úmyslem bylo provokovat.
Kdybychom se tady všichni potkali v jedný posilce a my co sypem a pořádně cvičíme, bychom se bavili o bobkách, tak většina lidí, co tu dělaj chytrý, by si asi nedovolila, se do toho míchat. Net to bohužel umožňje. Odhaduju, že tu nebude až tak moc lidí, co cvičej pořádně. Bohužel většinu témat tito lidé nekompromisně okupujou a za každou cenu se musejí vyjadřovat i k věcem, které se jich netýkají. Viď, Začátečn1ku...
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Viď, Začátečn1ku... |
ja uz sem takovej, zpytuju za to svedomi a po vecerech se rdim studem
| citace: | | Kdybychom se tady všichni potkali v jedný posilce a my co sypem a pořádně cvičíme, bychom se bavili o bobkách, tak většina lidí, co tu dělaj chytrý, by si asi nedovolila, se do toho míchat. |
ale tak zase myslim, ze do toho co, kam a kolik mate sypat, se vam snad nikdo nesere ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:17 pm Předmět: |
|
|
Proč "nesypu"? Hlasoval jsem z jiných důvodů.
A proč bych měl. Nemám soutěžní ambice, nemám ani ambice vypadat jako hroch bez tuku, takže proč? Dřu protože mě tenhle sport hodně baví, protože chci bejt velkej, ale ne nezměrně velkej a rozhodně ne za každou cenu. Taky protože to prospívá zdraví, v čemž by mi sypání asi taky moc nepomohlo. V neposlední řadě to dělám taky protože chci vypadat celkově dobře. Ne jako většina lidí kolem, to když člověk vidí tak by někdy brečel čeho jsou lidi schopný se svým tělem provádět. A to samý bych aplikoval i na extrémy z druhý strany. Chápu lidi co do sebe cpou něco jenom proto aby byli větší nebo silnější, ale nesouhlasím s tím. Některé dokážu obdivovat, na některé nemám názor a některé zavrhuju. Ta poslední skupina je asi nejpočetnější. Je to asi jako s běháním a s jízdou na kole, raději běhám, je to přirozenější, víc si to užívám. Cyklisty co na mě cinkaj abych přidal nemám rád, často si klepou na čelo.
A hlavně, dělám to pro sebe, takže, proč si něco nalhávat?
Abych to ukončil, nesypu a z běžných důvodů sypat nikdy nebudu. Myslete si o tom co chcete... mě je to víte kde.
btw. proč v žádných rozhovorech s kulturistama jejich profilech a pod. nikde není napsáno o jejich zkušenostech se sypáním? Bojí s to přiznat aby nevypadali hloupě, nebo se bojí nějakého postihu (to nemůže platit pro všechny, mám na mysli třeba i ty co už nezávodí), nebo je v tom nějaký vyšší zájem? Vždyť těm co sypou nebo chtějí by to mohlo jenom prospět. Nebo tím jenom živí ten hnůj nejasností co je okolo kulturisktiky a pomáhají tak oblbovat lidi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|