|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tomi99

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
Pro mě je Rambo IV absolutním zklamáním a nedokážu pochopit vaše kladné reakce (ale nejenom vaše, ale i reakce renomovaných recenzentů)
Ani ta závěrečná řežba ve stylu Zachraňte vojína Ryana nedokáže smazat negativní dojmy z tohodle filmu.
Vadí mi že Rambo tu už nehraje toho samotářského hrdinu jak ho známe z předchozích dílů, ve kterých vše řeší na vlastní pěst a využívá partyzánského způsobu boje...
Naopak v tomhle dílu jen staticky sedí u kulometu a dobrá polovina filmu se zaobírá jakýmisi "cizáky" (žoldáci, misionáři). Navíc je trapné a pro Ramba nedůstojné jak se vnucuje těm nájemním vojákům.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: po březen 10, 2008 9:47 pm Předmět: |
|
|
Viděli ste někdo Jumpera nebo Občana Havla ? Na co by ste doporučili jít? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Viděli ste někdo Jumpera nebo Občana Havla ? Na co by ste doporučili jít? |
Občan Havel jo, doporučil bych....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
| tomi99 napsal: | Pro mě je Rambo IV absolutním zklamáním a nedokážu pochopit vaše kladné reakce (ale nejenom vaše, ale i reakce renomovaných recenzentů)
Ani ta závěrečná řežba ve stylu Zachraňte vojína Ryana nedokáže smazat negativní dojmy z tohodle filmu.
Vadí mi že Rambo tu už nehraje toho samotářského hrdinu jak ho známe z předchozích dílů, ve kterých vše řeší na vlastní pěst a využívá partyzánského způsobu boje...
Naopak v tomhle dílu jen staticky sedí u kulometu a dobrá polovina filmu se zaobírá jakýmisi "cizáky" (žoldáci, misionáři). Navíc je trapné a pro Ramba nedůstojné jak se vnucuje těm nájemním vojákům. |
Rambo IV byl pro mě velkým překvapením, čekal jsem tupou řežbu něco ve stylu komadna s Arniem....místo toho se mi dostal celkem inteligetní film ve stylu předchozích snímků, přesto s určitým posláním a osobním kouzlem...pro fandy předchozích snímků určitě doporučuji jako důstojnou tečku
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st březen 19, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ja som bol na Jumper, nebolo to zle, len to obsadenie . . . takmer nikto znamy. Ale to ako si chodil do trezoru po peniaze sa mi pacilo.
Nevie mi niekto poradit?
Stiahol som si na RAPIDSHARE pokoj 1408, rozbalil som to aj to subor.mkv . . . v com to mam pozerat, alebo ako dalej postupovat?
Dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
dik.
Je tam pisane ze prehravanie podporuje Media player a Power DVD, ale mne to nejde. Nacitava, nacitava a potom to musim cez spravcu uloh vypnut lebo zamrzne.
Este som sa s tym nestretol
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
Pro prehrani ve WMP budou asi potreba nejaky kodeky ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Pro prehrani ve WMP budou asi potreba nejaky kodeky ... |
da sa to pozerat po napaleni (teda ak to pojde) normalne na DVD prehravaci?
PS: mozno su to hlupe otazky, no radsej sa opytam, ako sa v tom motat este pol hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
2 BUFU: cekal jsem od jumpera dost..a dostal se mi prumerny scifi/akcni film s jednou poradnou akcni sekvenci, ale nastesti je to kratke tak to ubehlo rychle:) vcera jsem videl The Mist (Mlha), dobra psycharna, muzu jen doporucit, spolu jeste s animovanym supermanem : doomsday, na Rambo 4 se chystam do kina..v nasi prdeli to jeste nedavali: ( ale bude to urcite narez!! zadna vzpominkovka jako posledni Rocky i kdyz velmi kvalitni ale vzpominkovka.
a urcite bych doporucil Arnold - The Early Years, je tam plno zajimavych zaberu z mladi Arniho:) _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
Naposledy upravil sheen dne so březen 22, 2008 12:21 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
| miso767 napsal: | Ja som bol na Jumper, nebolo to zle, len to obsadenie . . . takmer nikto znamy. Ale to ako si chodil do trezoru po peniaze sa mi pacilo.
Nevie mi niekto poradit?
Stiahol som si na RAPIDSHARE pokoj 1408, rozbalil som to aj to subor.mkv . . . v com to mam pozerat, alebo ako dalej postupovat?
Dakujem |
Stahni si K-lite kodeky
| kód: | | http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/klitecodecpack/ |
Vetsinou ripnuty BD meida, cili film v HD (720p) vic sem nidke zatim nevidel. *.mkv MATROSKA *.avi vetsinou h.264 (u HD)
pokud nemas LCD TV, tak celekm zbytecny tahat, priste radeji nejakej DivX i kuli kapacite :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|