|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
mensi jednorucky mam od jedne dobre duse ze znamosti
vetsi jednorucky jsem si na Draperovu radu objednal viz PM
naprosto bezproblemova domluva, velice vstricne jednani, ochota upravit vse podle pozadavku a nizke ceny, mohu jen doporucit
polohovaci lavice presne podle mych pozadavku (rozmery, extra vyztuhy) kolem 3000,-
stojan (klec) podle mych pozadavku predbezna cena 5000,-
dve osy na jednorucky + 115kg zavazi 5300,- _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Funguje mi net _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
Uklidil sem si pokoj asi po pul roce ... mam ze sebe docela radost _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Uklidil sem si pokoj asi po pul roce ... mam ze sebe docela radost |
rozumim ti... to sem udelal minulou sobotu, taky sem mel radost ale uz je tady zase bordel jak v tanku to nema cenu uklizet stejne to nevydrzi dyl jak jeden den
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: so březen 22, 2008 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 22, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: so březen 22, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | by PeITeeR napsal: | po mesici co zas chodim do fitka jsem konecna dal 200 na mt ...hip hip huraaa ( nic moc ) | Předpokládám, že předtím jsi měl nějakou nemoc a ještě jsi se nedoléčil, proto jen 200kg. Hm?
P.S.: hip hip huraaa ( nic moc ) ??? |
Mno.Byl jsem na operaci s uchem.Takze LOL.Kdybych to rekl doktorovi tak me asi sezere Jsem si tu svoji rekonvalescenci trosku urychlil
hip hip huraaa ( nic moc ) ...hura - ze uz se zase trosku hejbu
a nic moc - ze to je slabota. Ale koupim ten opasek a bude lip
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so březen 22, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
dneska vykoukla jedna hlava kvadricepsu... teda hned se zase schovala, ale uz mi mrska neunikne:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Jistá bunda za 6OOO kč mi způsobila infarkt smíchy |
byla tak pěkná ?? fotku nemáš ?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
Poman: jo vim kam míříš  mě taky _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|