|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Ak tej kamarátke chceš niečo naznačiť tak nejaký šperk, ja som to urobil a oplatilo sa |
To nevim neni šperk takovej už moc osobní, a flaška se pro holku nehodí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Soram napsal: | Mustang GT500 a urcite bude spokojna a v maslicke, v rukach kvetinky a na tvari usmev s bielymi zubami. |
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
skoda, ze je normalni...jinak bych navrhla zorbing:o)
piti, pokud rada i sladke tak Bailies (nechci hledat jak se to pise)
nebo poukazku na masaz:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st březen 12, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Thx....
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
|
| nahoru |
|
 |
Deficit
|
Zaslal: po březen 24, 2008 2:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 24, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
KDyz jsem s pritelkyni jeste nebyl a videli jsme se poprve-3 dny po jejich narozkahc,koupil jsem ji v Plusu dynovy seminka,protoze rikala,ze ej am rada  K vymesicni jsem ji udelal vystrihovanku 126ky,s jeji oblibenou barvou a jmenem a slepil samozrejme  . Taky jsem ji dal vonne tycinky a kdyz nevim nebo jsem liny premyslet,koupim ji konder vajicko  Sice takovy detinsky dary,ale je to hezky. Treba byvala pritelkyne nebo sestrenka (21,18 let) meli obrovskou radost z kinder vajicka,protoze ho nekolik let nedostali
Dodatek: A co treba nejakou knihu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
je pravdou že člověka nejvíc potěší něco co ho mile překvapí. Něco co nečekali a přitom je to jen malá sladkost nebo cokoli jiného. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
To se tezko radi, kdyz nevime, jaky mate mezi sebou vztah a tak..
Pokud je to spis znama, nez kamaradka, tak se hodi nejake ty kvetiny, cokolada, jak uz tu bylo receno.. Pokud je ti blizsi, je hezke vymyslet neco osobniho, neco, co ma rada, co se ji bude hodit ke konicku atd..
Mne treba udelala naposledy radost kacenka do vany na klicek, ktera plave.. Nebo muzes neco vyrobit..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
:D bump po 4 letech
shop.mango.com/US/p/mango/bags/bowling-handbag/?id=53601034_03
nevíte někdo o e-shopu z Evropy, kde bych našel tuhle, černou, kabelku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:41 pm Předmět: Arnie... |
|
|
--
Edit, viz pravidla fóra.
Jestli tady někomu tento týden smažu stejný odkaz ještě jednou, dostane automaticky ban, už mě to fakt mazat nebaví.
Ronnie _________________ Břišáky u hubeňoura jsou jako velký kozy u tlustý holky. Nepočítají se...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
Co na narozky strýkovi ke 40?
Elektrikář, živnostník, rodiný barák, posedlý zdravou výživou.
Klasika je flaška a peníze (tím spíš, že dělá megaoslavu pro asi 50 lidí).
Jiné tipy? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Elektrikář, živnostník, rodiný barák, posedlý zdravou výživou.
Jiné tipy? |
Super-potraviny _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|