|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mademoiselle

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
by PeITeeR

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Jistá bunda za 6OOO kč mi způsobila infarkt smíchy |
to nechapu s tou bundou ...
Mno a jinak ja byl dneska taky poprvi letos behat 80 min a mel jsem toho plny trenky ,kdyz jsem sundal anorak tak jsem byl prochcanej potem jak prase...
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
Napsal jsem na psal jsem na netu (amateri.cz) jedné o 10let starší babě, že je kus. Vyměnili jsme si pár vzkazů. Zašli na kafe a po kávě jsme si to jeli rozdat v autě za město... bylo to super  supr sympaťačka
Pak jsem za ní jel ještě jednou a dopadlo to podbně, akorát to kafe jsme nestihli
Jo a taky jsem ve čtvrtek jel tlaky hlavou nahoru s 44kg jednoručkama. To mi taky udělalo radost... _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | Donutila jsem se jit behat ve tme.. Adrenalin ze strachu, ze na me nekdo vyskoci z krovi funguje jako docela dobry stimulant. |
V létě když nestihnu doject na bajku domů a jedu lesem se svím pofiderním světlem tak všude kolem vidím svítící oči,různý zvuky nikde nikdotaky dobrej adrenalin
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | mademoiselle napsal: | Donutila jsem se jit behat ve tme.. Adrenalin ze strachu, ze na me nekdo vyskoci z krovi funguje jako docela dobry stimulant. |
V létě když nestihnu doject na bajku domů a jedu lesem se svím pofiderním světlem tak všude kolem vidím svítící oči,různý zvuky nikde nikdotaky dobrej adrenalin |
asi bych se taky mozna bal ,prinejmensim mno
dyztak bych kricel ladnym pisklavym hlaskem " pomoooocc ,pomooocc "
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:34 pm Předmět: |
|
|
Ja se vzdycky uklidnuji, ze bych jim utekla.. Ale obcas jsem pak tak vycerpana, ze o tom pochybuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:39 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | | Ja se vzdycky uklidnuji, ze bych jim utekla.. Ale obcas jsem pak tak vycerpana, ze o tom pochybuji :) |
V něktrých částech města je to adrenalin snad pro každého např. Ostrava Přívoz nebo Matiční ulice v Ústí nebo Chánov, tam to je adrenalin i přes den. A tamní kluci běhaj fakt rychle... škola života. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:45 pm Předmět: |
|
|
Matheus, nastesti bydlim v celku klidne casti prahy, kde se v parku vyskytuji maximalne tak maminky s kocarkem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: út březen 25, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
Ne, zcela na druhe strane :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út březen 25, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Konecne mi vyfikli z nohy abces. Sice to byl radikalni rez, krve jak z prasete a v noze krater a boli to ted jak das a desne spatne se mi chodi, ale uz to bude jenom dobry.
Trochu stve, ze kvuli stehum nemuzu do pristiho tydne trenovat. Ale co..:-) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|