Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mademoiselle

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Donutila jsem se jit behat ve tme.. Adrenalin ze strachu, ze na me nekdo vyskoci z krovi funguje jako docela dobry stimulant.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Jistá bunda za 6OOO kč mi způsobila infarkt smíchy

to nechapu s tou bundou ...

Mno a jinak ja byl dneska taky poprvi letos behat 80 min a mel jsem toho plny trenky ,kdyz jsem sundal anorak tak jsem byl prochcanej potem jak prase...
Matheus

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal jsem na psal jsem na netu (amateri.cz) jedné o 10let starší babě, že je kus. Vyměnili jsme si pár vzkazů. Zašli na kafe a po kávě jsme si to jeli rozdat v autě za město... bylo to super supr sympaťačka
Pak jsem za ní jel ještě jednou a dopadlo to podbně, akorát to kafe jsme nestihli

Jo a taky jsem ve čtvrtek jel tlaky hlavou nahoru s 44kg jednoručkama. To mi taky udělalo radost...
poldi

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
Napsal jsem na psal jsem na netu (amateri.cz) jedné o 10let starší babě, že je kus. Vyměnili jsme si pár vzkazů. Zašli na kafe a po kávě jsme si to jeli rozdat v autě za město... bylo to super
Pak jsem za ní jel ještě jednou a dopadlo to podbně, akorát to kafe jsme nestihli

Jo a taky jsem ve čtvrtek jel tlaky hlavou nahoru s 44kg jednoručkama. To mi taky udělalo radost...

za dva tyzdne ti zcernaa sulin a zistis ze ta spina naklazila..hohoou takych uz bolo
Matheus

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
Matheus napsal:
Napsal jsem na psal jsem na netu (amateri.cz) jedné o 10let starší babě, že je kus. Vyměnili jsme si pár vzkazů. Zašli na kafe a po kávě jsme si to jeli rozdat v autě za město... bylo to super

za dva tyzdne ti zcernaa sulin a zistis ze ta spina naklazila..hohoou takych uz bolo

no nene... už se tam chystám znovu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mademoiselle napsal:
Donutila jsem se jit behat ve tme.. Adrenalin ze strachu, ze na me nekdo vyskoci z krovi funguje jako docela dobry stimulant.

V létě když nestihnu doject na bajku domů a jedu lesem se svím pofiderním světlem tak všude kolem vidím svítící oči,různý zvuky nikde nikdotaky dobrej adrenalin
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
mademoiselle napsal:

V létě když nestihnu doject na bajku domů a jedu lesem se svím pofiderním světlem tak všude kolem vidím svítící oči,různý zvuky nikde nikdotaky dobrej adrenalin

asi bych se taky mozna bal ,prinejmensim mno
dyztak bych kricel ladnym pisklavym hlaskem " pomoooocc ,pomooocc "
mademoiselle

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se vzdycky uklidnuji, ze bych jim utekla.. Ale obcas jsem pak tak vycerpana, ze o tom pochybuji :)
Matheus

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mademoiselle napsal:
Ja se vzdycky uklidnuji, ze bych jim utekla.. Ale obcas jsem pak tak vycerpana, ze o tom pochybuji :)

V něktrých částech města je to adrenalin snad pro každého např. Ostrava Přívoz nebo Matiční ulice v Ústí nebo Chánov, tam to je adrenalin i přes den. A tamní kluci běhaj fakt rychle... škola života.
mademoiselle

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus, nastesti bydlim v celku klidne casti prahy, kde se v parku vyskytuji maximalne tak maminky s kocarkem :)
smetak

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mademoiselle napsal:
Matheus, nastesti bydlim v celku klidne casti prahy, kde se v parku vyskytuji maximalne tak maminky s kocarkem :)

Určitě Lužiny/Nové Butovice :P
mademoiselle

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, zcela na druhe strane :)
smetak

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

těsně vedle. Ale máme to k sobě aspoň přimý spoj
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře se mi to povedlo a parádně jsem si na tom pochutnal .
smetak

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne mi vyfikli z nohy abces. Sice to byl radikalni rez, krve jak z prasete a v noze krater a boli to ted jak das a desne spatne se mi chodi, ale uz to bude jenom dobry.

Trochu stve, ze kvuli stehum nemuzu do pristiho tydne trenovat. Ale co..:-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: