|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blasta1
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ptaak

|
Zaslal: po březen 24, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
| Blasta1 napsal: | já sežeru denně 5-10 celých vajec a zatim žiju a nestěžuju si |
pockej za nejakou dobu,az budes mit problemy s cholesterolem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
cholesterol je príma věc,i když v žena a život tvrděj něco jinýho _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
cholesterol je muj kamarad dnes k snidani 6 celych vajec a taky ziju. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | cholesterol je príma věc,i když v žena a život tvrděj něco jinýho |
ctes zena a zivot?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 24, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: st březen 26, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | jezismarjaaa klidne sezerte 5 celejch vajec... na ten cholesterol v nich uz nikdo soudny davno neveri :) |
Jak to vlastne s tim cholesterolem ve vejcich je?
Samozrejme taky neverim na vyroky typu ,,maximalne 3 zloutky tydne,, , ale porad se mi zda ze hodne lidi ( i odborniku z oblasti vyzivy,lekaru) pred vetsi konzumaci zloutku varuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: st březen 26, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
| Sabonis napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | jezismarjaaa klidne sezerte 5 celejch vajec... na ten cholesterol v nich uz nikdo soudny davno neveri :) |
Jak to vlastne s tim cholesterolem ve vejcich je?
Samozrejme taky neverim na vyroky typu ,,maximalne 3 zloutky tydne,, , ale porad se mi zda ze hodne lidi ( i odborniku z oblasti vyzivy,lekaru) pred vetsi konzumaci zloutku varuje. |
no jako ja to nejak nesleduju, ale taky bych se vyvaroval vetsi konzumaci. Je to individualni, nekomu to neuskodi tolik jako nekomu kdo ma s cholesterolem problemy....
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
no cholesterol z vajec nejde do krve, takze i zloutky by mely bejt v poradku, jina otazka je nadymani atd :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | no cholesterol z vajec nejde do krve, takze i zloutky by mely bejt v poradku, jina otazka je nadymani atd :-) |
ja myslim ze to jde vsechno ruku v ruce kdyz nekdo psal ze zere 10 vajec denne
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:50 pm Předmět: |
|
|
jde do jater, ktero ho rozkladaji a odvadi z tela - vylucuji
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
je to tak ze aj odbornici sa hadaju ohladom vajec
kto chce mat istotu nech ich zere menej komu je to jedno nech si da denne aj desat _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:53 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jde do jater, ktero ho rozkladaji a odvadi z tela - vylucuji |
No jelikož je to jedna z nejduležitějších látek v těle tak to bude problém.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 26, 2008 12:59 pm Předmět: |
|
|
s tou latkou jsem to nepochopil, myslel si nejdulezitejsi organ?
ja co jsem cetl, tak konzumace vajec a krevni cholesterol nejdou ruku v ruce
driv kdyz jsem experimentoval, tak jsem denne snedl klidne 15vajec, byl to muj hlavni zdroj bilkovin a nepozoroval jsem u sebe kynuti, ale staci abych jedl par dnu jen libove hovezi maso a pozoruju, ze se mi tuk uklada
edit - vetsina cholesterolu v zloutku je zdravi prospesna - HDL
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|