|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
po nikom neplivu a nikoho neurážím , chápu že se snažíš zviditelnit , a právě proto na tebe reaguju jak reaguju. A pokud někdo nechápe co za větou znamená smějící se smajlík není to můj problém . Jak vypadám nebo nevypadám je úplně jedno jsem jen amater. Tolik ode mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MCB
(ban)
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
nevztekej se kočičko, jsem tady v podstatě jen kvůli Tobě, takže na nějaké zviditelnění se tady nehraje (tedy alespoň ne v mém případě) _________________ Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
| MCB napsal: | | nevztekej se kočičko, jsem tady v podstatě jen kvůli Tobě , takže na nějaké zviditelnění se tady nehraje (tedy alespoň ne v mém případě) | Já myslel, že kvůli posilování a kulturistice jako ostatní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MCB
(ban)
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Na odhelčení něco z našich luhů a hájů.
|
to sem musel qutnout moje nota
Na zivo strasne, ale strasne prijemna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
| MCB napsal: | sorry, ale na to abych si přečetla její příspěvky mi stačí pár minut a to jak tady ponižuje lidi, který se opravdu snaží něco dělat, mluví za vše. asi by si holka měla uvědomit, že není na žádných profi stránkách, ale na stránkách, kde píšou obyčejní lidi a jestli vypadá dobře, ji ještě nedává nárok, aby tady po těch lidech plivala!!! |
Tys tu nikoho neponižuje. To se mýlíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
Ta první fotka je moc pěkná!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
Ta prvni fotka je moc hezka, to se musi nechat.
Ta posledni fotka je drsna, tu pani bych nechtel, ale premylsim jestli nechtit jeji ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:24 am Předmět: |
|
|
já bych to brala od hlavy až ka patě !!! nemá chybu ... nádherné a já v tom pořád vidím tu ženskost
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | tysonek napsal: | | já bych to brala od hlavy až ka patě !!! nemá chybu ... nádherné a já v tom pořád vidím tu ženskost |
protoze je otocena zady |
no ti stačí :o)) zbytek bych si nechala původní
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | já bych to brala od hlavy až ka patě !!! nemá chybu ... nádherné a já v tom pořád vidím tu ženskost |
jej zenskost uz spociva len v tych dlhych vlasoch ako tak pozeram _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|