|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
Make love, no flame _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
| MCB napsal: | sorry, ale na to abych si přečetla její příspěvky mi stačí pár minut a to jak tady ponižuje lidi, který se opravdu snaží něco dělat, mluví za vše. asi by si holka měla uvědomit, že není na žádných profi stránkách, ale na stránkách, kde píšou obyčejní lidi a jestli vypadá dobře, ji ještě nedává nárok, aby tady po těch lidech plivala!!! |
wow.........tady je nekdo vazne velky drsnak, teda drsnacka
(abych byla presna). Jestli mas s Tys a s tim co pise nejaky problem, tak se s tim budes muset vyrovnat sama. A urazeni, ci slovni napadani ti k tomu urcite nepomuze. Doporucuji napr. box, tam se muzes vyvztekat dle libosti.
Trosku trapne, prijit na forum, vybrat si jedince, procist si za par minut vsechny prispevky a pak se do nej obout. Zkus svuj cas venovat necemu jinemu, co dava smysl. Protoze tohle je SMESNE!!! _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
MCB
(ban)
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
Mám pocit, že tady někdo pomalu chápe, takže znovu a lépe. Tys může být sice super holka, ale to jak tady zhazuje méně slabší jedince, je krapátko podúrovní. Chodím do fitka už 14 let a to jak vypadám, nebo co jím, to ať si každý domyslí podle svého, ale taky mi ze začátku nebylo příjemný, kdýž jsem někde přišla a byli tam pokročilejší jedinci a šeptali si, na co si hraje, tak tohle je trošku ubohý né? No a tohle je skoro totéž. _________________ Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
Hey Daymoone, víc Báry  Moc dobrý _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
| MCB napsal: | Mám pocit, že tady někdo pomalu chápe, takže znovu a lépe. Tys může být sice super holka, ale to jak tady zhazuje méně slabší jedince, je krapátko podúrovní. Chodím do fitka už 14 let a to jak vypadám, nebo co jím, to ať si každý domyslí podle svého, ale taky mi ze začátku nebylo příjemný, kdýž jsem někde přišla a byli tam pokročilejší jedinci a šeptali si, na co si hraje, tak tohle je trošku ubohý né? No a tohle je skoro totéž. |
z čeho tak soudíš ? právě naopak tady s některými holkami co nemají dostatečné zkušenosti nebo začínají probíráme jejich jídlo a treningy .
A za Mirďasem jezdím 110kiláků mu dávat do kupy trenál a po netu mu dávám do kupy jídlo . Celé je to jenom o tom, že reješ za každou cenu do něčeho očem fakt nic nevíš...a pokud nechápeš co to je smějící se smajlík ....pak už nevím. a pokud mi nadále něco potřebuješ sdělit sděl mi to po PM, protože tady akorát tak zasíráme jinak moc hezký log.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
| MCB napsal: | Mám pocit, že tady někdo pomalu chápe, takže znovu a lépe. Tys může být sice super holka, ale to jak tady zhazuje méně slabší jedince, je krapátko podúrovní. Chodím do fitka už 14 let a to jak vypadám, nebo co jím, to ať si každý domyslí podle svého, ale taky mi ze začátku nebylo příjemný, kdýž jsem někde přišla a byli tam pokročilejší jedinci a šeptali si, na co si hraje, tak tohle je trošku ubohý né? No a tohle je skoro totéž. |
mě to dojalo. Bych radši zakopal válečnou sekeru a nenavážel se do tysonka.Jojo....škoda že ju neznáš.Teprve by si pochopila. _________________ Lepší mrtvý než druhý
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | BUFU napsal: | Hey Daymoone, víc Báry Moc dobrý |
ale chtelo by to starsi fota Bary z dob kulturistickych. Tohle uz se svalama nema moc spolecneho. Akorat tak pekna figura. |
mě se to popravdě taky "větší" líbilo o moc víc, ale prostě věčně taková forma držet nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | tysonek napsal: | mě se to popravdě taky "větší" líbilo o moc víc, ale prostě věčně taková forma držet nejde |
Tak Bara presla z kulturistiky do fitness takze to ani drzet nemusela i kdyz by mohla podle meho pokud by chtela. Ale moc fotek z jeji kult. ery neni. Doma mam v knize tak jednu dve, ale tot vse. |
mám pocit jedno nebo dvě čísla zpět M and F byl průřez její karierou i s fotkami
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | mám pocit jedno nebo dvě čísla zpět M and F byl průřez její karierou i s fotkami |
je to mozne. kazdopane doma mam nekde malou fotku ze zavodu, poza bricho nohy a to je krasa. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: |
z čeho tak soudíš ? právě naopak tady s některými holkami co nemají dostatečné zkušenosti nebo začínají probíráme jejich jídlo a treningy . |
treba podle tohohle..
| tysonek napsal: | ..je obdivuhodné jak někdo musí do něčeho pořád kafrat i když o tom houby ví seznamka je vedle | Kazdy nemuze byt odbornik na fitness, kulturistiku atd., ale pokud lidem neradi blbosti, tak nevim, proc by se nemohl (treba i mylne) vyjadrit k tak nedulezitym tematum, jako fotky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|