|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
Achtwan
|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:24 pm Předmět: |
|
|
| ATP napsal: | | Chápu lidi co do sebe cpou něco jenom proto aby byli větší nebo silnější, ale nesouhlasím s tím. Některé dokážu obdivovat, na některé nemám názor a některé zavrhuju. Ta poslední skupina je asi nejpočetnější. |
Já zavrhuju lidi, co zavrhujou věci, který se jich vůbec nedotýkaj.
| ATP napsal: |
btw. proč v žádných rozhovorech s kulturistama jejich profilech a pod. nikde není napsáno o jejich zkušenostech se sypáním? Bojí s to přiznat aby nevypadali hloupě, nebo se bojí nějakého postihu (to nemůže platit pro všechny, mám na mysli třeba i ty co už nezávodí), nebo je v tom nějaký vyšší zájem? Vždyť těm co sypou nebo chtějí by to mohlo jenom prospět. Nebo tím jenom živí ten hnůj nejasností co je okolo kulturisktiky a pomáhají tak oblbovat lidi? |
A přilítl jsi odkud? Z Marsu, nebo z Jupiteru?
Naposledy upravil Achtwan dne út březen 23, 2004 11:27 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:25 pm Předmět: |
|
|
ATP tak co by se asi stalo, kdyby nejakej bejvalej mistr olympie vybalil na verejnosti co vsechno za svoji karieru nasypal - mno muj katastrofickej odhad je zhruba nasledujici:
okamzite by jeho plakat roztrahali vsichni naivni moralisti verici, ze olympie se vyhrava naturalne, dale by mohl zapomenout na potencialni prijem z reklamy a propagace veci okolo kulturistiky, treba by mu zpetne sebrali tituly a vyskrtli ho z rocenky (;)), dostal by se do televize a bulvaru a kazdej by znevazil to, ceho dosahnul.. atd atd atd.. nakonec by to spustilo ozdravnou kampan proti AS, televize by nesmela prenaset profi souteze, odliv reklamy, odliv penez, kulturistika v undergroundu, kulturisti v kriminalech...
vim, ze hodne prehanim, ale rozhodne chapu, proc ti v tv Arnie neprizna, ze prvni methan sezral v puberte
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Achtwan napsal: | | ATP napsal: | | Chápu lidi co do sebe cpou něco jenom proto aby byli větší nebo silnější, ale nesouhlasím s tím. Některé dokážu obdivovat, na některé nemám názor a některé zavrhuju. Ta poslední skupina je asi nejpočetnější. |
Já zavrhuju lidi, co zavrhujou věci, který se jich vůbec nedotýkaj. |
Sory že jsem se zase dotknul toho tabu, mě přijde že tu za každou cenu jistá skupina umlátí každýho kdo má na tohle názor jenom zvenku a ne zevnitř a navíc ještě jenom názor opačnej.
Jinak podle svoji univerzální teorie asi zavrhuješ všechny lidi. Člověk kterej zná všechno osobně nebo člověk kterej se všim okolo souhlasí by se mi zdál minimálně podezřelej.
btw. a ti co obdivujou věci, kterých se vůbec nedotýkaj, ty zavrhuješ taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
fedor

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Achtwan napsal: | | ATP napsal: |
btw. proč v žádných rozhovorech s kulturistama jejich profilech a pod. nikde není napsáno o jejich zkušenostech se sypáním? Bojí s to přiznat aby nevypadali hloupě, nebo se bojí nějakého postihu (to nemůže platit pro všechny, mám na mysli třeba i ty co už nezávodí), nebo je v tom nějaký vyšší zájem? Vždyť těm co sypou nebo chtějí by to mohlo jenom prospět. Nebo tím jenom živí ten hnůj nejasností co je okolo kulturisktiky a pomáhají tak oblbovat lidi? |
A přilítl jsi odkud? Z Marsu, nebo z Jupiteru? |
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:42 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | ATP tak co by se asi stalo, kdyby nejakej bejvalej mistr olympie vybalil na verejnosti co vsechno za svoji karieru nasypal - mno muj katastrofickej odhad je zhruba nasledujici:
okamzite by jeho plakat roztrahali vsichni naivni moralisti verici, ze olympie se vyhrava naturalne, dale by mohl zapomenout na potencialni prijem z reklamy a propagace veci okolo kulturistiky, treba by mu zpetne sebrali tituly a vyskrtli ho z rocenky (;)), dostal by se do televize a bulvaru a kazdej by znevazil to, ceho dosahnul.. atd atd atd.. nakonec by to spustilo ozdravnou kampan proti AS, televize by nesmela prenaset profi souteze, odliv reklamy, odliv penez, kulturistika v undergroundu, kulturisti v kriminalech...
vim, ze hodne prehanim, ale rozhodne chapu, proc ti v tv Arnie neprizna, ze prvni methan sezral v puberte |
OK, takže je to ten hnůj/oblbování lidí, bohužel. O to míň si toho celýho podniku pak člověk může vážit.
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:47 pm Předmět: |
|
|
Achtwan, Fedor: Zdá se že moje otázka byla dost vtipná. Můžete mi to teda vysvětlit? Třeba jsem naivní a věřim že lidi jsou lepší než se zdá.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út březen 23, 2004 11:49 pm Předmět: |
|
|
| ATP napsal: | | zacatecn1k napsal: | ATP tak co by se asi stalo, kdyby nejakej bejvalej mistr olympie vybalil na verejnosti co vsechno za svoji karieru nasypal - mno muj katastrofickej odhad je zhruba nasledujici:
vim, ze hodne prehanim, ale rozhodne chapu, proc ti v tv Arnie neprizna, ze prvni methan sezral v puberte |
OK, takže je to ten hnůj/oblbování lidí, bohužel. O to míň si toho celýho podniku pak člověk může vážit. |
Zase ten názor (teda jestli se nepletu,že to tak bylo myšleno)-názor,že když se sype,je to menší dřina a slabší výkon....Ale v tom případě je celej vrcholovej sport,všechny rekordy jen oblbování lidí....
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:00 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: |
Zase ten názor (teda jestli se nepletu,že to tak bylo myšleno)-názor,že když se sype,je to menší dřina a slabší výkon....Ale v tom případě je celej vrcholovej sport,všechny rekordy jen oblbování lidí.... |
Ne, je to jinak. Nejdřív něco o tý menší dřině a slabším výkonu. Jak jsem psal chápu to, ale nesouhlasím, teda bych do toho nikdy nešel ani bych to nikomu nedoporučil. Ale taky jsem psal že takový lidi dokážu obdivovat. Když tomu dají opravdu všechno a má to pro ně smysl, chápu proč. V mých očích to nesnižuje jejich výkon (Arnie...) Když to tam pošle někdo proto, aby zbalil holky na koupališti, aby nahnal strach každýmu v hospodě, tak to je podle mne ubohost - zavrhuju.
Jinak to že je celej vrcholovej sport oblbování potažmo stroj na prachy je asi smutnou realitou. Ale i tak se něco obdivovat dá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:14 am Předmět: |
|
|
| Achtwan napsal: | | zacatecn1k napsal: | | a nebo jen jeden texaskej ranger nema smysl pro Ondrejuv humor... |
Mně taky tenhle druh humoru obecně nesedí. Ale tu Ondrovu poznámku nechápu tak, že jejím úmyslem bylo provokovat.
Kdybychom se tady všichni potkali v jedný posilce a my co sypem a pořádně cvičíme, bychom se bavili o bobkách, tak většina lidí, co tu dělaj chytrý, by si asi nedovolila, se do toho míchat. Net to bohužel umožňje. Odhaduju, že tu nebude až tak moc lidí, co cvičej pořádně. Bohužel většinu témat tito lidé nekompromisně okupujou a za každou cenu se musejí vyjadřovat i k věcem, které se jich netýkají. Viď, Začátečn1ku... |
Achtwane máš úplnou pravdu, třeba to Ondra nemyslel zle, ale já prostě hlášky tovýhodle typu nemůžu vystát...nikdy bych nic podobnýho z huby nevypustil
troufnu si říct, že takovejch lidí, co necvičej a tohle fórum berou spíš jako krácení volnejch chvílí na netu tady bude aspoň 10%
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:20 am Předmět: |
|
|
Když to tam pošle někdo proto, aby zbalil holky na koupališti, aby nahnal strach každýmu v hospodě, tak to je podle mne ubohost - zavrhuju.
|
Myslíš, že když si někdo koupí třeba kolo za 60000kč a jezdí na něm jen tak pro svoje potěšení 4x týdně (a věř, že takovýhle lidí je hodně)a závodník na republice má kolo "jenL za 50000kč, je podle tebe ten první ubožák??? je to debil??
absolutně nevíš o čem mluvíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
fedor

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:23 am Předmět: |
|
|
| ATP napsal: | | Když tomu dají opravdu všechno a má to pro ně smysl, chápu proč. V mých očích to nesnižuje jejich výkon (Arnie...) Když to tam pošle někdo proto, aby zbalil holky na koupališti, aby nahnal strach každýmu v hospodě, tak to je podle mne ubohost - zavrhuju. |
no vidis tak to sa uplne zhodneme.. u mna je naky plazovy kokotko co sa 2tyzdne pred letom rozhodne ze by mal zacat chodit do posilovne, este ktomu sypat, uplny kokot.
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:30 am Předmět: |
|
|
| Casper napsal: | | ATP napsal: |
Když to tam pošle někdo proto, aby zbalil holky na koupališti, aby nahnal strach každýmu v hospodě, tak to je podle mne ubohost - zavrhuju.
|
Myslíš, že když si někdo koupí třeba kolo za 60000kč a jezdí na něm jen tak pro svoje potěšení 4x týdně (a věř, že takovýhle lidí je hodně)a závodník na republice má kolo "jenL za 50000kč, je podle tebe ten první ubožák??? je to debil??
absolutně nevíš o čem mluvíš... |
Je to nadšenec a do jistý míry to chápu, jenom je problém v tom, že většina lidí si koupí to kolo lepší než maji závodníci, 3x se na něm svezou a pak leží v garáži. A ty nejlepší pak kudy choděj tudy ukazujou jaký jsou borci s drahym kolem.
Vim přesně o čem mluvim.
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: st březen 24, 2004 12:34 am Předmět: |
|
|
| fedor napsal: | | ATP napsal: | | Když tomu dají opravdu všechno a má to pro ně smysl, chápu proč. V mých očích to nesnižuje jejich výkon (Arnie...) Když to tam pošle někdo proto, aby zbalil holky na koupališti, aby nahnal strach každýmu v hospodě, tak to je podle mne ubohost - zavrhuju. |
no vidis tak to sa uplne zhodneme.. u mna je naky plazovy kokotko co sa 2tyzdne pred letom rozhodne ze by mal zacat chodit do posilovne, este ktomu sypat, uplny kokot. |
Pokud jde o toho plážovýho pak ano. U toho prvního jsme zřejmě aspoň na stejnym kontinentě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 1:19 am Předmět: |
|
|
| ATP napsal: | | Casper napsal: | | ATP napsal: |
|
absolutně nevíš o čem mluvíš... |
Je to nadšenec a do jistý míry to chápu, jenom je problém v tom, že většina lidí si koupí to kolo lepší než maji závodníci, 3x se na něm svezou a pak leží v garáži. A ty nejlepší pak kudy choděj tudy ukazujou jaký jsou borci s drahym kolem.
Vim přesně o čem mluvim. |
To máš pravdu, samozřejmě jsem to předtím nemyslel na to, že někdo začne cvičit a sypat 2 měsíce před létem jenom proto,aby se ukázal někde před holkama, to je pak fokt debil, myslel jsem to spíš tak, že ty respektuješ jenom závodníky co sypou, ale někdo prostě cvičí celej život, a prostě ho to baví a chce se pořád zlepšovat, ale najdnou to nejde, a tak začne sypat, ale ten člověk prostě třeba nechce závodit, neláká ho to, dělá to jenom pro sebe a to je´úplně v pořádku a nevím, proč by to měl někdo zavrhovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:20 am Předmět: |
|
|
Proč "nesypu"? Hlasoval jsem z jiných důvodů.
A proč bych měl. Nemám soutěžní ambice, nemám ani ambice vypadat jako hroch bez tuku, takže proč? Dřu protože mě tenhle sport hodně baví, protože chci bejt velkej, ale ne nezměrně velkej a rozhodně ne za každou cenu. Taky protože to prospívá zdraví, v čemž by mi sypání asi taky moc nepomohlo. V neposlední řadě to dělám taky protože chci vypadat celkově dobře. Ne jako většina lidí kolem, to když člověk vidí tak by někdy brečel čeho jsou lidi schopný se svým tělem provádět. A to samý bych aplikoval i na extrémy z druhý strany. Chápu lidi co do sebe cpou něco jenom proto aby byli větší nebo silnější, ale nesouhlasím s tím. Některé dokážu obdivovat, na některé nemám názor a některé zavrhuju. Ta poslední skupina je asi nejpočetnější. Je to asi jako s běháním a s jízdou na kole, raději běhám, je to přirozenější, víc si to užívám. Cyklisty co na mě cinkaj abych přidal nemám rád, často si klepou na čelo.
A hlavně, dělám to pro sebe, takže, proč si něco nalhávat?
Abych to ukončil, nesypu a z běžných důvodů sypat nikdy nebudu. Myslete si o tom co chcete... mě je to víte kde.
| .
Hej, s těma cyklistama sem to nejak nepochopil, ja zase si radsi uzivat jizdu na kole, tak co je se mnou spatne..a proc by na tebe necynkali, kdyz ses pomalej, prece se za tebou nepotahnou celou cestu, spis by to byli hajzli kdyby nezacinkali neee? (jako my co nemáme cinkilatko, je to docela sranda kdyz to vezmete v rychlosti kolem nich, hlavne starsi chodce z toho chyta malem infarkt
| Casper napsal: | | je vidět, že seš jeden z těch, kteří absolutně nevědí co píšou, o čem píšou, ale asi víš, proč to píšeš, jelikož si tím léčíš svůj komplex méněcennosti a duševní nevyspělosti.V posilovně si skoro nejmenší, nejde ti to a ty jenom tiše přihlížíš a závidíš těm "nasypanejm blbečkům", kterým to jde bohužel mnohem lépe než tobě, cítí se mnohem lépe, posilovnou se baví a asi i svůj soukomý život vedou na rapidně vyšší úrovni než ty...hm, to dokáže hodně nasrat, ale co, řekneš si, nevadí, já přece ty nasypaný debily můžu pořádně sejmout aspoň na netu, a tak přijdeš z posilovny domů, sedneš ke compu a čekáš, až někdo napíše něco o těch zkurvenejch steroidech co se ti aspoň trošku nebude líbit a ty budeš moct zareagovat svoji pečlivě připravenou hláškou o rozbouřenejch hormonech na kterou se těšíš jako malý dítě... bohužel se jí asi zasměješ sám a možná někdy zjistíš, jestli to nesedí spíš na tebe než na ty vysypaný blbečky, který ti tak otravujou život...sbohem |
No, to mě vždycky zajímalo, jak ti psychologové z pár vět dokážou odvodit takový věci..sou to machři , člověk když takhle prochází fóra , tak zjišťuje že jejich asi největší zálibou je procházet fóra..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|