|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
Steny

|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:49 am Předmět: |
|
|
A k tématu:
1.Posilovna je zatím jen jako doplněk k dalším sportům, takze uz ted vazim tolik 178/70 kolik chci max vazit (no, ale do leta tak 2 kg schodim, takze jeste mam co nabirat  )
2.Zatim sice pomalu ale porad jeste trochu rostu (myslim svaly, ne jako Mara do vejsky :o)
3.Stoji to prachy
4.A mozna i zdravotni rizika, i kdyz to neni zas tak hrozny
5.A vubec sou to zase dalsi starosti navic..
no, ale to neznamena ze budu cistej na veky, ze..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
Zaslal: st březen 24, 2004 9:28 am Předmět: názor |
|
|
| Casper napsal: |
Achtwane máš úplnou pravdu, třeba to Ondra nemyslel zle, ale já prostě hlášky tovýhodle typu nemůžu vystát...nikdy bych nic podobnýho z huby nevypustil
troufnu si říct, že takovejch lidí, co necvičej a tohle fórum berou spíš jako krácení volnejch chvílí na netu tady bude aspoň 10% |
Byl to opravdu pouze vtip, příště si tyto hlášky raději odpustím, nebo napíšu na konec "joke", aby to bylo úplně jasné, bohužel ty smajlíci, který dřív právě označovali vtip už trochu ztratily svůj smysl. Já jsem prostě zvyklej si dělat legraci ze všeho, občas to možná přeženu a kdo mě nezná, tak to může pochopit blbě, takže se omlouvám.
Chápu, že je to nepříjemný, když podobné vtípky a jiné kecy člověk poslouchá pořád dokolečka. Já jsem si to taky užil, jsem vegetarián, vyřešil jsem to tak, že jsem si z toho sám začal dělat legraci, dneska už je mi to uplně jedno, co si o tom kdo myslí, že nejím maso, nesnažím se to vysvětlovat, když někdo udělá vtip, tak se upřímně zasměju, případně ještě něco vtipnýho dodám a jsem vpohodě. Tuhle metodu doporučuju. Člověk je totiž tvor zlomyslný, takže pokud lidi cejtěj, že ti to vadí, tak už podvědomně se snažej rejpat *16* , pokud viděj, že i pro tebe je to legrace, tak toho nechaj.
Jinak osobně proti AS nic nemám, odsuzovat AS je stejná blbost jako řikat, že samoté intenzivní posilování ničí zdraví, dokonce si ani nemyslím, že AS nějak zvyšují agresivitu - znal jsem dva lidi, co určitě brali AS a oba byli ty největší kliďasové, co jsem poznal, řekl bych, že agresivitu možná zvyšuje spíš dieta.
Jinak je pravda, že tohle fórum beru částečně jako krácení volné chvíle, to už se řešilo jinde, jestli by tu měly být pouze 100% seriózní příspěvky, myslím, že bez trochy legrace by to byla děsná nuda, na druhou stranu každý by to procento legrace chtěl mít jiné, podle času, který může zde strávit, a taky rychlosti připojení.
Jinak chápu lidi, co berou AS, přeju jim to a vím, že musej dřít ještě víc, aby jim to rostlo, že svaly nerostou z AS, ale ze cvičení, AS jenom posunou hranici možností o kus dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 10:42 am Předmět: |
|
|
Jo, v pohodě Ondro, víš, já bych to třeba jako vtip vzal, ale kdyby to bylo napsaný jinak, prostě na tohle jsem alergickej,ale vysvětlil si mi to, jak si to myslel, tak je to v klidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: st březen 24, 2004 1:54 pm Předmět: |
|
|
caspere kolik ti je ????? víc jak 17 asi ne co ?
párkrát si si špatně zacvičil a nic ti nevyrostlo co ?
tak šup do AS vono to půjde samo
víš kolik je mezi mýma kamarádama a známejma lidí co sype
a nemám s tím žádnej problém, vadí mi ale že si to vetšina lidí neumí přiznat
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Casper napsal: | | Ondřej napsal: | | Casper napsal: | | matty napsal: |
no už toho nechám a nebudu škádlit vaše rozbouřené hormony |
z takovejdlech idiotsky stupidních vět se mi otevírá nůž v kapse... | No a to jsou právě ty "rozbouřené hormony" |
je vidět, že seš jeden z těch, kteří absolutně nevědí co píšou, o čem píšou, ale asi víš, proč to píšeš, jelikož si tím léčíš svůj komplex méněcennosti a duševní nevyspělosti.V posilovně si skoro nejmenší, nejde ti to a ty jenom tiše přihlížíš a závidíš těm "nasypanejm blbečkům", kterým to jde bohužel mnohem lépe než tobě, cítí se mnohem lépe, posilovnou se baví a asi i svůj soukomý život vedou na rapidně vyšší úrovni než ty ...hm, to dokáže hodně nasrat, ale co, řekneš si, nevadí, já přece ty nasypaný debily můžu pořádně sejmout aspoň na netu, a tak přijdeš z posilovny domů, sedneš ke compu a čekáš, až někdo napíše něco o těch zkurvenejch steroidech co se ti aspoň trošku nebude líbit a ty budeš moct zareagovat svoji pečlivě připravenou hláškou o rozbouřenejch hormonech na kterou se těšíš jako malý dítě... bohužel se jí asi zasměješ sám a možná někdy zjistíš, jestli to nesedí spíš na tebe než na ty vysypaný blbečky, který ti tak otravujou život...sbohem |
NO NEVIM, JESTLI NASYPANI BORCI VEDOU USPOKOJIVY SOUKROMY ZIVOT... URCITE NE VSICHNI.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:30 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | caspere kolik ti je ????? víc jak 17 asi ne co ?
párkrát si si špatně zacvičil a nic ti nevyrostlo co ?
tak šup do AS vono to půjde samo
víš kolik je mezi mýma kamarádama a známejma lidí co sype
a nemám s tím žádnej problém, vadí mi ale že si to vetšina lidí neumí přiznat |
je mi 21...
cvičím od 15ti, sypu od 20ti...
opravdu sy myslíš, že po AS to roste samo?
asi si moc nepochopil, o čem se tu bavím, ale nevadí. O přiznání nebo nepřiznání toh, že sypeš jsem se vůbec nebavil, ale když jsme u toho, tak já znám zase hodně lidí, kterým to vůbec problém nedělá včetně mě, nevidím ani jeden důvod, proč bych to měl skrývat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Casper

|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Reno Reines napsal: | | Casper napsal: | | Ondřej napsal: | | Casper napsal: | | matty napsal: |
no už toho nechám a nebudu škádlit vaše rozbouřené hormony |
z takovejdlech idiotsky stupidních vět se mi otevírá nůž v kapse... | No a to jsou právě ty "rozbouřené hormony" |
je vidět, že seš jeden z těch, kteří absolutně nevědí co píšou, o čem píšou, ale asi víš, proč to píšeš, jelikož si tím léčíš svůj komplex méněcennosti a duševní nevyspělosti.V posilovně si skoro nejmenší, nejde ti to a ty jenom tiše přihlížíš a závidíš těm "nasypanejm blbečkům", kterým to jde bohužel mnohem lépe než tobě, cítí se mnohem lépe, posilovnou se baví a asi i svůj soukomý život vedou na rapidně vyšší úrovni než ty ...hm, to dokáže hodně nasrat, ale co, řekneš si, nevadí, já přece ty nasypaný debily můžu pořádně sejmout aspoň na netu, a tak přijdeš z posilovny domů, sedneš ke compu a čekáš, až někdo napíše něco o těch zkurvenejch steroidech co se ti aspoň trošku nebude líbit a ty budeš moct zareagovat svoji pečlivě připravenou hláškou o rozbouřenejch hormonech na kterou se těšíš jako malý dítě... bohužel se jí asi zasměješ sám a možná někdy zjistíš, jestli to nesedí spíš na tebe než na ty vysypaný blbečky, který ti tak otravujou život...sbohem |
NO NEVIM, JESTLI NASYPANI BORCI VEDOU USPOKOJIVY SOUKROMY ZIVOT... URCITE NE VSICHNI. |
jasně že ne Reno, ale snad víš, jak jsem to myslel ne? tys to jenom vytáhl z kontextu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Achtwan
|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:49 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | | vadí mi ale že si to vetšina lidí neumí přiznat |
Matty, když se ti přiznám, že beru AS, dáš už konečně pokoj? Jinak jsi už s těma věčnejma otázkama jak 5ti letý dítě. Děti se v určitim věku taky pořád ptaj "a proč?". Kolik ti je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Holobradek
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 2:57 pm Předmět: |
|
|
Právě jsi vytáhnul topic starý 4,5 roku, gratuluji (:
Ale vzhledem k tomu, že v té době jsem o tomto foru neměl ani ponětí, taky se vyjádřím. Nesypu a ani o tom neuvažuji. Chci jednou říct, že jsem to zvládnul čistě jen tvrdou prací a mít čisté svědomí. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
A já protože z hovna by bylo vodnaté hovno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
Protože bagr. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 3:37 pm Předmět: |
|
|
Nesypu, protože se mi nechce. Nikomu to nevyčítám, protože je to jeho věc a každému je to toho prd. Ale za prodej nezletilcům bych trhal hlavy a koule.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|