|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 31, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Mam kamaradku gymnastku (myslim, ze snad i soutezila na mistrovstvi evropy juniorskych fitnessek) a ta je taky takovahle borkyne.. Nedavno jsem ji jen tak ze srandy rekla, jestli by mi neukazala stojku z kotoulu dozadu, kdyz jsme byly na cviceni, abych si umela predstavit, jak to vypada a ona "hmm, tak jo" a udelala to  A to to pry nikdy predtim nedelala.. Jeste se potom prosla po rukou.. _________________ When it´s dark the stars come out.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 31, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
poldi, nj, ale ona to udelala hned, jakmile jsem ji o to pozadala, prestoze to pry nikdy predtim nedelala :) A jeste s naprosto flegmatickym vyrazem.. _________________ When it´s dark the stars come out.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út duben 01, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: út duben 01, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: st duben 02, 2008 12:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:55 am Předmět: |
|
|
Ja se na to vyprdnu, morduju se takovou dobu a jsem rada, ze udelam 7 shybu a ona jich v klidku vymrskne snad 20 [/quote]
ja si myslim, ze ty urcite je delas poctiveji..ona mrska nejak nohama....urcite bys ji trumfla, zkus take nimi mrskati , kdyz se podivas na maximalku....a hlavne se uplne nevyvesila dole dle mne.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st duben 02, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: |
Ja se na to vyprdnu, morduju se takovou dobu a jsem rada, ze udelam 7 shybu a ona jich v klidku vymrskne snad 20 |
ja si myslim, ze ty urcite je delas poctiveji..ona mrska nejak nohama....urcite bys ji trumfla, zkus take nimi mrskati , kdyz se podivas na maximalku....a hlavne se uplne nevyvesila dole dle mne.[/quote]
Tak myslis, ze kdyz budu s nimi mrskati, ze mi to pujde?
Hned to dnes vyzkousim _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | lucynqa napsal: |
Ja se na to vyprdnu, morduju se takovou dobu a jsem rada, ze udelam 7 shybu a ona jich v klidku vymrskne snad 20 |
ja si myslim, ze ty urcite je delas poctiveji..ona mrska nejak nohama....urcite bys ji trumfla, zkus take nimi mrskati , kdyz se podivas na maximalku....a hlavne se uplne nevyvesila dole dle mne. |
Hned to dnes vyzkousim [/quote]
myslim ze jo...ale je to spatne na zada tusim.....radeji poctive...ale pro maximalne kolik das proc ne....a nafot se
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Já mám dnes jen stahování kladky, takže to mrskání zkusit nemůžu, ale příště si taky zamrskám _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | lucy napsal: | | lucynqa napsal: |
ja si myslim, ze ty urcite je delas poctiveji..ona mrska nejak nohama....urcite bys ji trumfla, zkus take nimi mrskati , kdyz se podivas na maximalku....a hlavne se uplne nevyvesila dole dle mne. |
Hned to dnes vyzkousim |
myslim ze jo...ale je to spatne na zada tusim.....radeji poctive...ale pro maximalne kolik das proc ne....a nafot se [/quote]
no..........myslim, ze budu mit plne ruce prace s tim mrskanim, fotit se u toho asi uz nezvladnu _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | lucynqa napsal: | | lucy napsal: | | lucynqa napsal: |
Hned to dnes vyzkousim |
myslim ze jo...ale je to spatne na zada tusim.....radeji poctive...ale pro maximalne kolik das proc ne....a nafot se |
no..........myslim, ze budu mit plne ruce prace s tim mrskanim, fotit se u toho asi uz nezvladnu [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|