|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ohodnoťte jako ve škole, jak na Vás ministr Schwarzenberg ať už jako politik či jako člověk (prostě celkově) působí. |
| 1 |
|
39% |
[ 23 ] |
| 2 |
|
20% |
[ 12 ] |
| 3 |
|
12% |
[ 7 ] |
| 4 |
|
8% |
[ 5 ] |
| 5 |
|
18% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:31 am Předmět: Schwarzenberg: Za chvíli půjdu na veverky |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:37 am Předmět: |
|
|
Jeho nazory a postoje se mi libi ... je to sympatak
Hlavne ta jeho reakce, na billboardy s reklamou na Kamikaze ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
na nasi politicke scene cni jak topol mezi krovinami ... skoda, ze se kazdej politik nechova jako on
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
Mě se taky tento pán hodně libí, jako jeden z mála nedělá politiku kvůli penězům. Sice jeho vyjadřování je taková zkomolené, ale díky jeho jménu ostudu nedělá. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
Já vůče němu změnil postoj nedávno. Vždycky mi přišel jako takový trochu zvláštní šlechtic se vším, co k tomu dlouhému rodu patří, ale teď proti němu nemám ani to nejmenší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
Myslim ze tam je jediny normalni a zbytecne politicky nespekulujici. Sympatak, ktereho nerozhodi ani spanek pri volbe prezidenta apod. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
Tygře, má právo na názor a musí reprezentovat stanoviska vlády, ne jen svoje. A popravdě, pravděpodobně má se zahraniční politikou trošku větší zkušenosti než ty a dost dobře je možný, že má svý názory podložený i něčím jiným než mediální masírkou a pocitama. Já sem taky pro radar a uznání Kosova, znám plno lidí co mají stejnej názor, plno lidí co mají jinej, tak to holt na světě bývá  .
Pro mě taky tady ty výkřiky typu, "ne radar, protože lezeme někomu doprdele", přijdou jako hysterie zfanatizovanejch neinformovanejch laiků, protože většinou ti odpůrci nezvládnou ani formulovat jakýkoliv racionální argumenty - nic víc, ale blít z toho nebudu. Já taky nemám žádný extra zákulisní informace, když nepočítám obecnej sobeckej čecháčkovskejch pohled posránkům co se nechaj kdykoliv to de okupovat. Neříkám že bez radaru nás přiletí někdo zbombardovat a s ním ne, ale jednou sme člen NATO a chceme globální komplexní obranej systém, tak nemůžeme jen zase spolíhat na ostatní a sami se bát cokoliv udělat. No to je fuk, prostě si dovedu představit že ty jeho názory nejsou zase tak problematický, tím že s nima souhlasím  .
|
|
| nahoru |
|
 |
DEJF

|
Zaslal: st duben 02, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem trošku proti když se prosáklo, že bude ministrem zahraničí právě on.... musel jsem ale změnit názor, přijde mi že mezi tou hromadou křiváků je jediný kdo má mozek na tom místě kde má být... _________________ TAKE THE PAIN. REP by REP, SET by SET
|
|
| nahoru |
|
 |
Kmotra liška
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
nejdřív je třeba se zamyslet nad otázkou, čeho se má audit Čunkových financí dopátrat. Má být snad nalezen nějaký účetní doklad dokazující braní úplatku? nejspíš ne. že Čunkovy legální příjmy nemohly být tak vysoké, to ví každé malé dítě. Ale i když ten zjevný nepoměr dokážou - Čunek přijde s další pohádkou o půjčce, úschově atd. A nikdo mu nic neprokáže.
To ví i Schwarzenberg. Tohle je podle mého soudu jenom gesto, dopředu domluvené.. na nic se nepřijde, Čunek ve vládě zůstane, a Schwarzenberg má body za sympatie... že on byl ten co s tím něco chtěl udělat...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Co má dělat, odejít z vlády i se Zelenýma, když na jeho požadavek nechat si udělat audit legitimně kývl? Vydělat si milion Čunek mohl, ale tam je tolik otazníků a evidentně vymyšlenejch věcí, že i za ten pokus to stojí, když to nedokáže, tak musí prostě to respektovat, ale kdyby přece to prokázal, tak je to paráda. Rozhodně se to aspoň bude šetřit a neodloží to pak nějakej podmazanej státní zástupce.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
to LJ: Radar byl rozebirany uz 100x. Nema nic spolecneho s NATO a uz vubec ne s Evropou. Muze chranit JENOM uzemi USA. A to ne pred Iranci ti nemaji nuke bomb a uz vubec ne nosic, ktery by ji do USA dopravil. Krom toho Japonci a treba i Italove maji se zakladnama neblahe zkusenosti, vojaci de chovaji jako prasata, pro nez zadne zakony neplati. Viz. ztrzeni lanovky v Italii US stihackou. Taky jde o to, ze jak je sem jednou pustime, tak uz se jich nikdy nezbavime, i kdyby jsme moc chteli. No ale nakonec bude president Obama, takze doufam ze zakladne nebude.
Albansky vred v Evrope nas bude jeste dlouho mrzet. Uz se zacinaji ozivat i Albanci v okolnich statech a nakonec se budou chtit pripojit vsichni k Albanii...
Co se tyce toho ze lidi nerozumi problemu a nemaji zakulisni informace, tak to rovnou muzem zrusit demokracii a nechat rozhodovat radu "moudrych". Stejne si tu kazdy dela co chce. Bema napadne pres noc, ze bude Olympiada, tak bude Olympiada at to stoji co chce. Ze k tomu nema mandat z voleb ho nezajima. A tak je to u nas se vsim.
Jinak Cesi nemaji moc v oblibe energicke vzdelane lidi se zdravym sebevedomim (napr. Svejnar) a fandi tak trochu noumum jako je (obdivovatele prominou) Havel, Sobotka, kdysi Gross, Schwarzenberg atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
Já to vidím jinak, to pustíme si sem někoho a nezbavíme se ho nejsou proboha sověti už dávno, ale nechme to jako dva názory co se rozcházejí  . Jinak já opravdu sem pro to, aby když si zvolím zástupce, tak sem jim věřil a nesral se do věcí, co jim nerozumím. Otázka je pak jak správně který zástupce volit  .
Protože pokud (fiktivní příklad) nerozumím jaderné energetice, je referendum o temelínu krásný, ale asi to bude zase jen něčí agitka a manipulace atd. Lidi mají logicky pocit, že mají správnej názor, správný informkace, ale to by bylo trošku udealizovaný, kdyby sme byly národem a masou vzdělaných a chytrých lidí, tak to bohužel není a každej nemůže rozumět všemu. A mezinárodní politice bohužel určitě většina čechů nerozumí ani v nějakým triviálním zjednodušení pro střední školy.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Tygře, má právo na názor a musí reprezentovat stanoviska vlády, ne jen svoje.
Pro mě taky tady ty výkřiky typu, "ne radar, protože lezeme někomu doprdele", přijdou jako hysterie zfanatizovanejch neinformovanejch laiků, protože většinou ti odpůrci nezvládnou ani formulovat jakýkoliv racionální argumenty
chceme globální komplexní obranej systém . |
- co to je za kravinu, ma svuj nazor a svoje stanoviska, ale nesmi se tim ridit a rikat jen to, co mu nekdo ,,vyssi,, prikaze, nebo jak ??
- racionalni argumenty proc ne ?? Treba jen proto, ze dotedka nikdo nepredlozil racionalni argumenty proc jo... Argumentu proti je dost...
- chceme globalni obrannej system ?? To rekl kdo ?? Globalni bude mozna v tom, ze ho bude ovladat jeden stat, ale po cely Zemi...
Za dalsi Kosovo. Kolik jsi LJ potkal za zivot Albancu ?? Nebo jeste lepe kosovskych Albancu ?? Zeme, ktere maji co docineni s touhle verbezi, nikdy Kosovo neuznaji ( napr Recko ) a nikdo, kdo ma rozum a vi, co je to za spinu a pronarod taky ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | to LJ: Radar byl rozebirany uz 100x. Nema nic spolecneho s NATO a uz vubec ne s Evropou. Muze chranit JENOM uzemi USA. A to ne pred Iranci ti nemaji nuke bomb a uz vubec ne nosic, ktery by ji do USA dopravil. Krom toho Japonci a treba i Italove maji se zakladnama neblahe zkusenosti, vojaci de chovaji jako prasata, pro nez zadne zakony neplati. Viz. ztrzeni lanovky v Italii US stihackou. Taky jde o to, ze jak je sem jednou pustime, tak uz se jich nikdy nezbavime, i kdyby jsme moc chteli. No ale nakonec bude president Obama, takze doufam ze zakladne nebude.
Albansky vred v Evrope nas bude jeste dlouho mrzet. Uz se zacinaji ozivat i Albanci v okolnich statech a nakonec se budou chtit pripojit vsichni k Albanii...
Co se tyce toho ze lidi nerozumi problemu a nemaji zakulisni informace, tak to rovnou muzem zrusit demokracii a nechat rozhodovat radu "moudrych". Stejne si tu kazdy dela co chce. Bema napadne pres noc, ze bude Olympiada, tak bude Olympiada at to stoji co chce. Ze k tomu nema mandat z voleb ho nezajima. A tak je to u nas se vsim.
Jinak Cesi nemaji moc v oblibe energicke vzdelane lidi se zdravym sebevedomim (napr. Svejnar) a fandi tak trochu noumum jako je (obdivovatele prominou) Havel, Sobotka, kdysi Gross, Schwarzenberg atd. |
souhlas se vsim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|