|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ohodnoťte jako ve škole, jak na Vás ministr Schwarzenberg ať už jako politik či jako člověk (prostě celkově) působí. |
| 1 |
|
39% |
[ 23 ] |
| 2 |
|
20% |
[ 12 ] |
| 3 |
|
12% |
[ 7 ] |
| 4 |
|
8% |
[ 5 ] |
| 5 |
|
18% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
Supporter: tady není o čem se dohadovat, proč ano je plno racionálních argumentů a jestli žádnej tebe zrovna nenapadá, tak se na mě nezlob, ale nemáme si co říct, protože tohle téma už je stokrát probíraný.
Albánců sem potkal plno, v Řecku sem žil nějakou dobu taky a chtít jako menšina autenticitu je každýho svobodný právo a co tobě je do toho, fakt nechápu, pro mě to sou jen nesnášenlivý xenofobní pindy, to se na mě nezlob. Můžou bejt klidně etnikou kriminálníků, ale tím že se osamostatní, tak se jim maximálně může stát to, že budou další mini prdel děsivě chudá. A časem se to bude srovnávat, stejně jako se srovnává Albánie a Ukrajina.
Mám kamaráda co je Albánec, vydělává si svých 3500 euro měsíčně (myslím že trochu víc než ty, no to je ale vostuda..), je to slušnej a hodnej kluk, má rodinu, barák a druhej pronajímá. Cena za posledních 10 let mu stoupla 10x u těch nemovitostí a nahoru to ještě hodně půjde, tyhle zapadákovy prdelový teď sou ráj pro investice, protože je vždycky lepší ekonomicky růst, když si totálně na dně. Tolik jenom obecně k tý Albánii, když se tu do nich tak "zasvěceně" navážíš...
A ať je to úplný, mluvíš tady o Řecku, tak ona třeba taková Kréta se chce taky osamostatnit, to tak holt někdy bývá. Předpokládám že bysis nedovolil jim za to tady tak věcně nadávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kmotra liška
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
mám kamaráda albánce, co krade autorádia, navigace a notebooky ze zaparkovaných aut. vydělá si na bydlení a na fet.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Kmotra liška napsal: | | mám kamaráda albánce, co krade autorádia, navigace a notebooky ze zaparkovaných aut. vydělá si na bydlení a na fet. | Nemáš. A to je ta pointa, generalizovat nejde. A říkat že Kosovo se nemůže ostamostatnit, protože Já nemám rád Albánce, to je u mě trošku nesmysl. Už chápeš o čem mluvíme, liško?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kmotra liška
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
no, ale ty jsi použil ten stupidní příklad (aneb pohádka o bílé vráně), albánci jsou aspoň podle toho jak je většina z nás ze svého okolí zná, dobří v profesích jako: drogový dealer, pasák, obchodník s horkým zbožím:-) čest vyjímkám /tvůj kamarád/.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Kmotra liška napsal: | | no, ale ty jsi použil ten stupidní příklad (aneb pohádka o bílé vráně), albánci jsou aspoň podle toho jak je většina z nás ze svého okolí zná, dobří v profesích jako: drogový dealer, pasák, obchodník s horkým zbožím:-) čest vyjímkám /tvůj kamarád/. | Ale co to má doprdele co dělat s osamostatněním Kosova , že máme nějaký předsudky díky menšině v Česku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kmotra liška
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Kmotra liška napsal: | | byl jsi někdy v Albánii? | A ty si Kosovec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, to je pořád dokola, informace o radaru nikdo z nás nemá takové, aby se mohl nějak racionálně rozhodnout. Od toho jsou ti, kteří nás zastupují, ti vědí co a jak. Jinak můj názor je pro Radar, souhlasím prakticky s tím, co řekl LJ.
Co se týče Kosova, to jsou všechno předsudky, všechno je to takovej všeobecnej, většinou nepodloženej obraz tý etniky...že jako stát budou mít plnou prdel problémů je už jejich věc..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st duben 02, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Supporter: tady není o čem se dohadovat, proč ano je plno racionálních argumentů a jestli žádnej tebe zrovna nenapadá, tak se na mě nezlob, ale nemáme si co říct, protože tohle téma už je stokrát probíraný.
Albánců sem potkal plno, v Řecku sem žil nějakou dobu taky a chtít jako menšina autenticitu je každýho svobodný právo a co tobě je do toho, fakt nechápu, pro mě to sou jen nesnášenlivý xenofobní pindy, to se na mě nezlob. Můžou bejt klidně etnikou kriminálníků, ale tím že se osamostatní, tak se jim maximálně může stát to, že budou další mini prdel děsivě chudá. A časem se to bude srovnávat, stejně jako se srovnává Albánie a Ukrajina.
Mám kamaráda co je Albánec, vydělává si svých 3500 euro měsíčně (myslím že trochu víc než ty, no to je ale vostuda..), je to slušnej a hodnej kluk, má rodinu, barák a druhej pronajímá. Cena za posledních 10 let mu stoupla 10x u těch nemovitostí a nahoru to ještě hodně půjde, tyhle zapadákovy prdelový teď sou ráj pro investice, protože je vždycky lepší ekonomicky růst, když si totálně na dně. Tolik jenom obecně k tý Albánii, když se tu do nich tak "zasvěceně" navážíš...
A ať je to úplný, mluvíš tady o Řecku, tak ona třeba taková Kréta se chce taky osamostatnit, to tak holt někdy bývá. Předpokládám že bysis nedovolil jim za to tady tak věcně nadávat. |
Nedelej chytraka a napis nejakej ten racionalni argument...
Ty jsi zil v Recku ?? Kde prosim te ??
2 mesice na Krete ? Delas si prdel ?? Kreta neni Recko, to ti rekne kazdej Rek...a vis proc ?? neni to jen kvuli tomu, ze kdyz se bavi Rek s kretanem, tak si rozumneji tak pulku slov.Protoze na Krete je uplne jina mentalita. Navic je tam 1000x min Albatrosu nez treba v Soluni. Na Krete ma kazdej doma pistoli, jeste do tedka se na svatbach strili z kalasnikovu a dobra svatba se pozna podle poctu vystrilenych naboju. Ja s jednim klukem z Krety mluvil a peknejch par Albosu tam zustalo nafurt, v zemi... ale tys byl tak mozna v nejakym letovisku a nepoznals beznej zivot vesnice, natoz reckyho mesta. Taky pochybuju, ze poznas Albance od Reka. Kreta je proste jina...a problemy s Albatrosama tam nemaji.
A taky ti povim pohadku o Albanci. Ja znam taky JEDNOHO slusnyho. Jmenuje se Ervin...teda jmenoval, zmenil si meno na Filipas. Hadej proc ?? Stydi se za to, ze je Albanec...nestyka se s Albancema kdyz nemusi, nikdy nemluvi albansky, ani s Albancema. O lidech z Kosova rika, ze jsou to zvirata a on sam, ikdyz puvodem Albanec, by jim samostatnost nikdy nedal. Pekne ze.
Nedavno tu byla afera...dva albansti delnici delali pro kneze v jeho dome. Rekli jeho zene, ze uz odjizdi domu, do Kosova...zenska je nechala vykoupat, dala jim jidlo, penize....a paj ji mili hosi znasilnili, kneze podrizli , prezila jen ona. Takze mas pravdu, pro me jsou, budou etnikum nekulturniho naroda.
Ja vidim albance kazdy den, vidim jak se chovaji LJ, tys videl s prominutim hovno. Slizaj se na svych misteckach kde domlouvaj smelinu, ksefty, kradou, ti lepsi z nich delaji na stavbach...bordel hazi na zem, ikdyz je kos metr od nich. Rvou na sebe jak dobytek...kultivovanejsi jsu i opice.
Kdyz poprve privandrovali do recka, jen kradli, nic jineho...taky se s nima nesrali a peknejch par jich postrilela policie...a neserou se s nima dodneska. Pred mistnim vlakovym nadrazim se jich schazi denne tak 100...a jakmile jede policie a delaji kontrolu, roprchnou se jak vrabci pred kockou. proc asi ?? Jestli jsou slusni, nemaji dovod. Za nejvetsi frajerstvi je vlastnit Mercedes...z 99% stary typy, ja uz napocital 12 aut s ceskejma napisama, nebo nalepkama, nahoda ?? Mercedes s albanskou znackou a nalepkou Dite v aute v cestine ?? Ze by si albanci jezdili k nam ,, kupovat,, auta ??
Tvuj znamej Albatrosje mi ukradenej, je to kapka v mori, vyjimka potvrzujici pravidlo. Do posilovny kam chodim chodi i pal Albancu, Gruzincu a podobne...vim o jednom, co vydela tolik tydne, co tvuj znamej mesicne. jak smutne ze. Cim se zivi, muzes hadat. Ale stejme mi neuveris ze jo, ja su totiz xenofob a rasista a kdovi co jeste. Mas pravdu. Serou te moje xenofobni pindy, stejne tak, jako me ty tvoje pseudohumanisticky kecy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
No kam se posunula debata o Schwarzenbergovi..?  Tezko muze nekdo tvrdit, ze zahranicni politika se odviji jen a pouze od nazoru a postoju Schwarzenberga. Me spis ted sere, ze kauza Cunek pujde do ztracena i pres prvotni zasadni postoj knizete: http://www.lidovky.cz/knize-uz-to-umi-taky-0qv-/ln_nazory.asp?c=A080403_075338_ln_nazory_mtr
Opravdu to vypada ze se jako vzdy jen a pouze zameta pod koberec. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:06 am Předmět: |
|
|
Kdepak, 7 měsíců je myslím dost dlouhá doba na to, aby člověk poznal mentalitu. Pointa byla ta, jaký ty máš právo se srát Kosovu do osamostatnění. Žádný. A tím pro mě diskuze končí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:09 am Předmět: |
|
|
Ať se osamostatňuje kdo chce, proti tomu nic nemám, ale uznání a respekt tím automaticky nezískává. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: po duben 14, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
pro mě absolutně podřadny politik. Absolutně mu nikdy nerozumím..pokud dostane otázku slyšim každé 3slovo pak nějaky chrchot někdy si nejsem jist zda mu vubec rozumí moderátor. A morálně se tedkom ukázal uplně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Galaktika
|
Zaslal: po duben 14, 2008 3:04 pm Předmět: |
|
|
Supporter a Malajskej tygr: absolutní souhlas
LJ: Jsem rád, že si ukončil debatu o Albáncích, netýká se tématu. Ale nemůžu si pomoct. Byl jsi úplně mimo.
Jinak Schwarzenberg: Někdy mě mile potěší, jindy naopak. Takže za 3. Má alespoň vychování, narozdíl od jiných politiků (i voličů).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|