|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út duben 01, 2008 8:21 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Cizo, proč tak prosazuješ ty různý gumy a takový ty věci? Zajímal by mě důvod, klidně PM. |
jak rekl ursus. naprosto neocenitelne na lehke treniky, rehabko, ruzne specialni kompenzacni cviky a pro posileni stabilizatoru...
kdyz ta to prijde tak s tim clovek odcvici absolutne cely telo, pouzitelne na budovani maximalni a explozivni sily... myslim ze investice do tehle veci je velice moudra a muzu ji kazdemu vrele doporucit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bleeesk
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
kde se da takova klec koupit.. jak ukazoval CIZOPASNIK tu fotku... a na kolik to prijde? Zda se mi to dobre reseni do domaci posilky...  nebo popripade jestly by to slo vyrobit a doma..
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út duben 01, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
No já nevim...gumu místo kladky?  Ale jako rehabko určitě dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | No já nevim...gumu místo kladky? Ale jako rehabko určitě dobrý. |
guma je dokonca lepsia
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: st duben 02, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
ma vyhodu v tom,ze v poloze,kde mas vetsi silu, tuhne.. neceho takovyho se na kladce dosahuje obtizne.. tim ale nerikam,ze je to vzdycky lepsi _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
 tak tohle chci taky
Ty bubnuješ? _________________ Nechci tu slevu zadarmo.....!
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Pat napsal: | tak tohle chci taky
Ty bubnuješ? |
jo hraju no....potřebuje někdo bubeníka??jsem teď volnej.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | milakowww napsal: |
|
co je to mrchu ta jednorucka? to mas jen tak naaranzovany na fotku nebo s tim cvicis? kolik to vazi? | To dostal od Colemana k vánocům na zahrádku místo válce na trávník to nevíš???.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|