|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út duben 01, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | eeeeehhhm
|
sorry za quote obrazku, ale tohle vypda krute dobre Ale kde jsou sacharidy, krome te mini porcicky kukurice? Pak nemas mit depky z toho ze porad hubnes :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
to si pis ze byl chutnej  mel 480g a kukurice bylo celkem 140g ale fotil jsem to nez jsem ji tam nasypal vsechno...
no a jako zakusek byl dorticek tak snad tech sacharidu nebyl tak malo
(ale vazne ted jim malo, snazim se udrzovat metabolismus a zbytecne se neprezirat aby mi to pak dobre slapalo az rozjedu objem na 4000kcal :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hezke, dotahy ze stojanu, jel jsem presne to same a dotahl jsem to na 360 ale udelalo mi to pekne bloky na pateri a nic moc mi to nedalo... ale pokud mas slabe misto nahore tak by to slapat mohlo :) |
Doufám, že mě to něco dá a ne jen zdravotní problémy. Šlo to lehce, bohužel u nás ve fitku už víc nenaložím, příště to dám bez trhaček at si i posílím úchop.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
to bolo úúúúúžasné vystúpeni, tipujem na Rusov _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
hodne dobry  jak dva Copperfieldi
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt duben 03, 2008 2:03 pm Předmět: povedlo |
|
|
A co se mě povedlo a mám z toho radost? No přece jaká forma se mě povedla během diety  . Jsu max. spokojen. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 5:25 am Předmět: Re: povedlo |
|
|
| mirus napsal: | A co se mě povedlo a mám z toho radost? No přece jaká forma se mě povedla během diety . Jsu max. spokojen. | Ahoj Miro...budou fotky?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá duben 04, 2008 8:00 pm Předmět: Re: povedlo |
|
|
| Deadlift napsal: | | mirus napsal: | A co se mě povedlo a mám z toho radost? No přece jaká forma se mě povedla během diety . Jsu max. spokojen. | Ahoj Miro...budou fotky? |
jo budou, ze závodů , radši se nefotím, protože vím že můžu být maxispokojenej a vždycky se tu najde někdo ... šak víš, kdo ti něco vyčte,, to je malý, nebo hrozný atd, a kdyby to bylo dokonalý, tak aspoň že nejsi třeba opálený ze solárka, že by to pak vypadalo líp a tak. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:06 am Předmět: Re: povedlo |
|
|
vcera jsme vytahl z bedny jackpot 9700 jak sem dosel pak domu nevim a jeste tedka ho mam jak z praku  a dokonce mi snad i 9tis zbylo
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so duben 05, 2008 4:06 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi asi 6 nebo 7 dvojskoku pres svihadlo v rade, uz skacu skoro jako Ross Enamait  a taky se mi pak po treninku povedla ledova sprcha... takovejch endorfinu najednou, to cloveka uplne rozzari _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so duben 05, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | to bolo úúúúúžasné vystúpeni, tipujem na Rusov |
Tuším, že jsou to Portugalci, bratři.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|