jupiiiiiiii......uz se mi delaji micro "kolejnicky" na zadech Esteze na mna Mugo zostal
asi něco dělám blbě
nevim jak vzpadaji tve zada, ale typuji ze lepe....vis micro je predse min nez mini....to moje skoro neni videt,ale neco vidim ...pokud to neni ocni klam.
Tohle vznikne když člověk nemá večer do čeho píchnout. Koupil jsem od známýho ze skladu xy kusů lego postaviček který mam na prodej pro pár známejch. A večer jsem si začal hrát :D
Naučil jsem se míchat protein tak, aby se mi nelepil na dno šejkru. Fígl je v tom nalít trochu vody nejdřív do prázdného a pak teprve prášek a nakonec dolít vodou. Nepřilepí se nic .
Vím, že je to blbost, ale já mám dnes den, že mě potěší cokoli
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Naučil jsem se míchat protein tak, aby se mi nelepil na dno šejkru. Fígl je v tom nalít trochu vody nejdřív do prázdného a pak teprve prášek a nakonec dolít vodou. Nepřilepí se nic .
Vím, že je to blbost, ale já mám dnes den, že mě potěší cokoli
Můžeš to klidně frknout i na dno, ale musíš mít suchej šejkr a kvalitní potein Ale jako jo, taky mě někdy potěší i drobnosti
jupiiiiiiii......uz se mi delaji micro "kolejnicky" na zadech Esteze na mna Mugo zostal
asi něco dělám blbě
nevim jak vzpadaji tve zada, ale typuji ze lepe....vis micro je predse min nez mini....to moje skoro neni videt,ale neco vidim ...pokud to neni ocni klam.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru