2 BUFU: cekal jsem od jumpera dost..a dostal se mi prumerny scifi/akcni film s jednou poradnou akcni sekvenci, ale nastesti je to kratke tak to ubehlo rychle:) vcera jsem videl The Mist (Mlha), dobra psycharna, muzu jen doporucit, spolu jeste s animovanym supermanem : doomsday, na Rambo 4 se chystam do kina..v nasi prdeli to jeste nedavali: ( ale bude to urcite narez!! zadna vzpominkovka jako posledni Rocky i kdyz velmi kvalitni ale vzpominkovka.
Já sem nakonec vybral toho Havla a bylo to celkem dobrý. Sice k maturitě mi to bylo naprd, ale třeba Zemanovy hlášky byli fakt hustý Prej : "No a to Vašku ani nevíš, co všecko sme vypili než sme sem dojeli. Autobus jel na dvě pohonné hmoty na naftu a na BECHEROVKU ! "
-pj-: tenkrát v americe, vynikající filmy, ostatně když to tak vemu tak pokud vemu svoje nejoblíbenější filmy, často se v nich objevu je právě De Niro - Mafiáni, Zuřící býk, Tenkrát v Americe nebo Dospívání po Americku.
Ostatní neznám, krom L. A. přísně tajné, zkusim se po něčem z toho kouknout a přesvědčim se, jakej máš vkus :-)
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
pj ten film sleepers to mi nieco hovori neje to nahodou o tom chlapcovi co zabil toho predavaca parkou tym jeho vozikom v podchode a potom sa dostal do napravneho centra kde musel fajcit k***ty dozorcom?
Pupl Fiction
Big Lebowski
Gauneri
12 opic
Mechanicky pomeranc
Requiem for dream
Vykoupeni z veznice Shawshank
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
www.umedobry.cz
Tak na tentio film se docela tesim, mam rad filmy podle Sabacha. I jeho knizky.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru