Tak prave sem dorazil z 2. kola Ceskoslov.poharu z Caslavi.9 misto ze 14..Nechci se vymlouvat,mit v poho kolinko slo by to i vys Jinak osobni pocit celkem dobrej.Startovalo 6 Cechu,6 Slovaku a 2 Madari.Jinak vyhral to,jak jinak..Sedma.Pozdeji dodam snad i naky foto
To Apofis: Super videa! Doufam ze jich mas jeste hodne a hodis je sem
To Paty: Velmi slusnej vykon. Trenujes tohle nejak specialne?
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Dobry podvecer, pratele silnychmuzu. Musim se Vam pochlubit s nasim novym prirustkem. Jmenuje se KLADA, vazi 80kg a dnes se nam narodila. Je to opravdu krasavice, posudte sami
... udelat a pridelat jen ty drzadla mi zabralo cele dnesni odpoledne, ale myslim ze to za to stalo. Hned jak jsem dotahl posledni sroub jsem ji vyzkousel. A musim uznat ze napoprve se mnou celkem cvicila spis ona
Mimochodem, kdo jeste nevidel nasi novou pneu (ta je taky moc pekna). I kdyz ten Lukas (s.sman) tu fotku trosku kazi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru