|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: út duben 15, 2008 11:57 am Předmět: |
|
|
Tak tak, nesmíš být tak rychlý:)
A tento? Prozradím, že je to bývalý čs.reprezentant.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: út duben 15, 2008 1:25 pm Předmět: Momo |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: út duben 15, 2008 2:25 pm Předmět: Re: Momo |
|
|
Jo, je to Jozef.
Tento bude snad větší hádanka:
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út duben 15, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út duben 15, 2008 3:24 pm Předmět: Re: Momo |
|
|
| jari napsal: | | Josef Důbrava |
víš o něm něco víc např v jakým roce soutěžil a čeho se zůčastnil? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út duben 15, 2008 6:40 pm Předmět: důbrava |
|
|
Pamatuju si ksichty a jména. Soutěžil někdy uprostřed 90. let. Musel bych prohrabat starší M & F  . Mám dojem že i jednou republiku vyhrál. Kdo ví kde mu je konec....
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út duben 15, 2008 6:43 pm Předmět: Kujan |
|
|
Kujana si taky pamatuju. Ne příliš objemnej ale vysokej. Myslim, že začal s kulturistikou až v pozdějšim věku a před tim se věnoval cyklistice. Mám někde fotku spolu s Jaro Horváthem, super kontrast obr a trpaslík....ale v té době byl Horváth jasná jednička, kam šel, tam vyhrál i absolutku.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:39 am Předmět: Re: Kujan |
|
|
dzordn2 postoval hezkou galerii DY a byla tam pěkná fotka...tak hádáme odleva (je to kinderleicht):
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
vzadu vidim Jabloně
EDIT: tak celý... Ray, Jabloň, Levrone, Fux, Yates, Francois, Schmidt, El Sonbaty, Coleman, Wheeler
trefil jsem se? _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne čt duben 17, 2008 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:44 am Předmět: Re: Kujan |
|
|
| daymoon napsal: | dzordn2 postoval hezkou galerii DY a byla tam pěkná fotka...tak hádáme odleva (je to kinderleicht):
|
Ray, Jablonický, Francois, DeMayo, Schmidt, Ronnie, Flex. Předek: Levrone, Dorian, Nasser.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
Ray, jablo, Levrone, francois (?), Yates, Demayo, Smidt (nebo Sch?), za nim nejaky kus ruky, Sonbaty, Coleman, Flex _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
sakra, jsem nestihl _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 12:02 pm Předmět: |
|
|
správně, jen Tom.K se sekl a místo Fux, Yates, Francois má být Francois, Yates, DeMayo.
Ale je to hezký závan krásné historie, že? Úplně mě to hřeje, protože jsem si vybavil dobu okolo 1996 a to jsem byl ještě žák základní školy _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
ups
ty dva jsem střelil od boku... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne duben 20, 2008 4:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|