|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 16, 2008 6:42 am Předmět: |
|
|
Před pár dny jsem se konečně pustil do knížky Posedlost prvočísly - John Derbyshire . Pokud někoho zajímá populárně podaná matematika švihnutá historií, tak vřele doporučuju. Nikdy jsem si nemyslel, že budu s nadšením číst kapitoly o řadách a posloupnostech ve volném čase.
Posedlost prvočísly _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mugo

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:08 am Předmět: |
|
|
Můžu doporučit:
Legrace:
C.D. Payne - 1. Díl mládí v hajzlu. To jsem se mohl potrhat smíchy, Další díly jsou také dobré, ale né tak moc.
Fanánek. Tak to bylo, tak to je.
Tyto 2 knihy se líbily snad každýmu kdo je četl.
Náročné intelektuální (žádnou nemám dočtenou  ):
Exupery: Citadela. Člověk se nemůže nechat odradit první stránkou a rozsahem 300 stránek.
Einstein: Teorie Relativity.
a suveréní bestseler všech dob Bible - nový zákon. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:11 am Předmět: |
|
|
Frank Herbert: Hellstromův úl. pekelná knížka, která ukazuje lidskou společnost, jež se nechala inspirovat hmyzí a žije v sociální skupině, podobné úlu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: st duben 16, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Frank Herbert: Hellstromův úl. pekelná knížka, která ukazuje lidskou společnost, jež se nechala inspirovat hmyzí a žije v sociální skupině, podobné úlu |
To může být dobré, připoměl jsi mi, že bych si rád přečetl Orvelovu Farmu zvířat. Počítám, že to bude něco podobného. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
no, podobný to až tak nebude, farma je alegorií na lidskou společnost a pokus o rovnocennost, v tom úlu jde trochu o něčem jiném. ale knížky jsou super obě:-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych požádat o radu
Scháním kde jestli se dá stáhnout tato kniha:
Jeho život a smrt
Josef Goebells
Pokud možno v češtině. Předem děkuji. Kdyžtak se ozvěte po pm. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:05 am Předmět: |
|
|
Pokud máte rádi hudbu, rock´n´roll, glam metal, autobiografii, pěkný fotky, kokain, top kurvičky, LA, Jacka Danielse a hlavně skupinu Mötley Crüe, tak všema deseti doporučuji knihu:
Mötley Crüe - Zpověď rockové skupiny s nejhorší pověstí na světě
za 399,-, výborně napsaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po únor 01, 2010 1:21 pm Předmět: |
|
|
Před Novým rokem jsem dočetl zase jednu knížku od Kínga a teď se na mě tady bude asi hodně lidí zlobit,ale přijde mě ta kniha lepší než legendární TO.
Stephen King - Nezbytné věci
Doporučuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 12:53 am Předmět: |
|
|
Tulák po hvězdách - Jack London
Celkem se mi to líbilo
Mort - Terry Pratchett
Relaxační čtivá četba
Alchymista - Paulo Coelho
Tohle mě moc neuchvátilo, na to jak to všichni chválili
Dřív jsem moc nečetl, dostala mě k tomu mladá a jsem celkem rád, má to něco do sebe... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
Poprvé a pak pořád znovu - Lisa Moss
Teď jsem to dočetl a můžu jen doporučit. _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
| citace: | Mort - Terry Pratchett
Relaxační čtivá četba
Alchymista - Paulo Coelho
Tohle mě moc neuchvátilo, na to jak to všichni chválili |
100% souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 12:03 pm Předmět: |
|
|
G.G.Marquez, 100 roku samoty
U mna jedna z topiek. Podobne Isabel Allende, Dum duchu...magicky realizmus mi proste ucaroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 12:10 pm Předmět: |
|
|
v rámci povinné četby se mi dostala pod ruku výborná kniha
Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček
fakt poutavé a srozumitelné počteníčko o vývoji lidských hodnot a peněz. Doporučuji všem lidem kteří mají mozek v hlavě!!! _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | v rámci povinné četby se mi dostala pod ruku výborná kniha
Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček
fakt poutavé a srozumitelné počteníčko o vývoji lidských hodnot a peněz. Doporučuji všem lidem kteří mají mozek v hlavě!!! |
jj ta je kvalitní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|