|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pat

|
Zaslal: so duben 19, 2008 6:05 am Předmět: |
|
|
hlavně aby ti někdy nespadla činka na tu krásnou podlahu _________________ Nechci tu slevu zadarmo.....!
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so duben 19, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
no pravda ze to ma velikost malyho hangaru ale na cviceni mam plochu cca 4x4xm coz ale bohate staci... jeste zbyva powerrack (dorazi ve stredu  ) a nejaky solidni gumovy podlozky prave abych nerozflakal tu fajnovou podlahu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so duben 19, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
Cizo na ty rozmazaný fotce vypadáš jak ninja  jinak moc pěkně se ti to tam rýsuje!!
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: po duben 21, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
Nevíte kde by se dala sehnat nějaká silnější guma?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 21, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
| flipr napsal: | | Nevíte kde by se dala sehnat nějaká silnější guma? |
specifikuj "nejaka silnejsi guma" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po duben 21, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
Neplánuješ potom den otevřených dveří?
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: po duben 21, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Guma do domácí posilovny na zem, nevim jak může být taková guma tlustá, ale tenký by to být nemělo. Představoval jsem si tak cm nebo 2 cm.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 21, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
| flipr napsal: | | Guma do domácí posilovny na zem, nevim jak může být taková guma tlustá, ale tenký by to být nemělo. Představoval jsem si tak cm nebo 2 cm. |
http://www.gumex.cz/cz/tesnici_pryze/ELASTON---DESKY-Z-RECYKLOVANE-PRYZE/2/1 _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: po duben 21, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Díky, moc jsi mi pomohl, tohle jsem hledal.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|