|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| má vliv na výkon 3 směný provoz? |
| ano |
|
72% |
[ 16 ] |
| ne |
|
27% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 22 |
|
| Autor |
Zpráva |
grazls

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 2:17 am Předmět: 3 směný provoz a sport |
|
|
Chtěl bych se zeptat toho, kdo má zkušenosti s prací na 3 směny , ráno-odpoledne-večer. Jak řešíte jídlo. Před rokem jsem začal pracovat v jedné firmě, kde se takto pracuje a mám docela potíže s tím, že když si zvyknu ve 4h stávat a do 5 jsem po snídani, tak za týden jdu po noční spát ,kdy mám za sebou dost jídla za celou noc/pro mě vlastně den/ tak při usnutí, se budím hlady, protože před týdnem jsem už měl v té době svačinu a pak oběd. A pořád dokola.  V podstatě vím proč to tak je, ale spíš jak nejlépe na to.
V tréninku mi to nevadí, ikdyž jednou cvičím po snídaní a za týden před večeří))
děkuji předem za vaše názory a zkušenosti. _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grazls

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:44 pm Předmět: Re: 3 směný provoz a sport |
|
|
teď mám noční, takže trénink po vyspání byl ok.
Ale jíst se mi moc nechce. Dal jsem si vločky, abych se zasytil, ale už mám 2 kafe a po něm se mi moc jíst nechce.
To je taky problém, po kafi nemám chuť jíst. Tady by mohli mít zkušenost lidi, co dělají v noci. Jak se najíst po probouzecích nápojích.
dík _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
A co treba domluvit si se sefem jenom na nocnich a ustalit tak svuj biorytmus. Nocni stejne nechce nikdo delat, takze sef bude jedine rad a jeste muzes udelat z nouze ctnost a domluvit si vyssi plat (priplatky za nocni).
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | A co treba domluvit si se sefem jenom na nocnich a ustalit tak svuj biorytmus. Nocni stejne nechce nikdo delat, takze sef bude jedine rad a jeste muzes udelat z nouze ctnost a domluvit si vyssi plat (priplatky za nocni). |
To by bylo fajn, ale to by semnou musela celá směna, ))
jelikož jsem vedoucí na směně.))Měnit práci se mi moc nechce. ( _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so duben 26, 2008 5:46 am Předmět: |
|
|
proste si to nejak vyres...pochybuju ze ti nekdo poradi neco prevratneho o tom jak zit a pracovat na tri smeny
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: po duben 28, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | proste si to nejak vyres...pochybuju ze ti nekdo poradi neco prevratneho o tom jak zit a pracovat na tri smeny |
dík za radu, docela dobrá))) To ,že ty nevíš, ještě neznamená, že se tady nenajde někdo. kdo má podobný problém. _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po duben 28, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
Známí co dělají na 3 směny fungujou normálně. jí co 2-3 hoď pokut to práce umožní a když příjdou z práce (noční) tak jdou spát. Možná to jen moc řešíš _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po duben 28, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
však samozdřejmě. Jak se říká: Líná huba holý neštěstí _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út duben 29, 2008 7:33 am Předmět: |
|
|
| grazls napsal: | | Kadd napsal: | Známí co dělají na 3 směny fungujou normálně. jí co 2-3 hoď pokut to práce umožní a když příjdou z práce (noční) tak jdou spát. Možná to jen moc řešíš |
Všichni fungují normálně)), ale zatím hlasujou, že je to naprd | Kamo ja ted o vikendu mel 24 hodinovku pak jsem sel makat na fotbal a pak znovu 24 a jsem jak kdyby me prejel valec. S tim jidlem to resim jogurtama a proteinakama. I kdyz me jen tak chut k jidlu neco nesebere.
Posledne jsem delal osobku magorovi kterej hral a chlastal 2 dny za sebou,nastesti se pak rozhodl jit do bordelu tak jsem se tam vychrapal na pokoji zatim co on řádil u baru
Aspon ze jidlo mam gratis jaky chci tak ze probiha kazde 4 hodiny biftecek:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: út duben 29, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út duben 29, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|