|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út duben 29, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Lunikoff napsal: | | AHOLA napsal: | | supporter napsal: | Rozhodl sem se konecne emigrovat zpatky na Moravu |
Coze? Takze natrvalo opustas Grecko ? Coze tak zrazu? Co budes robit na Morave ? |
Slivovice je lepší než Metaxa |
A hlavne holky so tade mnohem hezci, nez chlupaty nosaty namysleny Rekyne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út duben 29, 2008 4:22 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | supporter napsal: | Rozhodl sem se konecne emigrovat zpatky na Moravu |
Coze? Takze natrvalo opustas Grecko ? Coze tak zrazu? Co budes robit na Morave ? |
A vlastne ani na Moravu nee...trosku zapadneji Vis jak, poznal sem jino zem, jine jazyk...uz sem tam aji te jejich hatmatilce rozumim, plus sem se jeste naucil aji trochu polsky . Je cas na navrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: út duben 29, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út duben 29, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | PAVUK napsal: | Uzil som si pekny predlzeny vikend v Amsterdame . |
Hm, tak drogy ci slapky? |
K tulipanom som bol privoniavat ;-) Mna zeny nezaujimaju :-) Vies aky mam bez nich klud? :) A ta kopa volneho casu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: st duben 30, 2008 9:33 am Předmět: |
|
|
dala jsem silnejsi kafco a zacala fungovat, dokonce mam tedka i chut pracovat, rano to vypadalo ze mi bude delat problemy i nejnutnejsi premistovani po byte
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st duben 30, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | AHOLA napsal: | | PAVUK napsal: | Uzil som si pekny predlzeny vikend v Amsterdame . |
Hm, tak drogy ci slapky? |
K tulipanom som bol privoniavat ;-) Mna zeny nezaujimaju :-) Vies aky mam bez nich klud? :) A ta kopa volneho casu :) |
Byl jsi v Keukenhofu? A přivezl sis nějakou cibulku?
Kousek od nás je Holandská cestovní kancelář www.dutchmasters.cz nebo www.holandsko.cz Kdybys náhodou zatoužil,např. po pronájmu lodi na Holandské kanály.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 30, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
Vytiskl a krásně jsem si svázal normu, se kterou pracuju. Je toho 600 stran a měl bych to přečíst, ale to nevadí, svázané to krásně vypadá a já mám radost _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: st duben 30, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě byli dělat audit od Fordu a prošel jsem.
Ředitel mě pochválil a prémie budou. _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st duben 30, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Byl jsi v Keukenhofu? A přivezl sis nějakou cibulku?
Kousek od nás je Holandská cestovní kancelář www.dutchmasters.cz nebo www.holandsko.cz Kdybys náhodou zatoužil,např. po pronájmu lodi na Holandské kanály. |
Nabuduce :) Som akosi vsetko nestihol ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt květen 01, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
malem jsem dneska pri kruhaci chcipnul, ale ted uz mam krasnej prasecak:D neveril bych ze ovesny vlocky s kakaem a orechama muzou bejt tak dobry:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Prezil jsem ctyri nuly po sobe |
Ja minule 8
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt květen 01, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt květen 01, 2008 12:22 pm Předmět: |
|
|
ja uz som prezil 2 nuly..ale to bolo 0bielkovin 0 sachrov 0tukov.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|