Tak dneska jsem cvičil už ve svém domovském fitku a jelikož zde nemáme pořádný stroj na zákopy, tak se trénink skládal pouze z mrtvých tahů a úklonů hlavy na krk. Po včerejším tréninku mám pěkně namožená záda a lýtka, tak jsem očekával, že trénink nebude ve znamení velkých vah, ale nakonec to nebylo, tak špatné a byl jsem spokojený.
Lýtka mám opravdu extrémně namožená a bolest začíná gradovat, chodím jako tučňák. Je to hlavně zbůsobené tím, že jsem lýtka delší dobu zanedbával.
Mrtvoly šly celkem pěkně, zkusil jsem i 300kg, ale to jsem si ani neškrtl.
Natočil jsem i několik videí. Jedno při serii s 270kg a druhé při zminovaných300kg a dvě z procvičení krku, bohužel ještě to bude trvat než je dám na YouTube, tak je dodám později.
Mrtvé tahy
30x s volnou osou
20x70kg
15x110kg
12x190kg
6x230kg
3x270kg
nepovedený pokus se 300kg
12x150kg
12x110kg
A pokus s 300kg, příprava jak na osobní rekord, ale ani jsem si neškrtl
parada, tohle bude asi jedinej log ktery budu pravidelne cist konecne nejaky objem, a ne samy dietky..ale stale netrpelive cekam na ten jidelnicek..ten me zajima strasne hodne
Dobra hudba vo fitku, to sa potom cvici, ked hra Rammstein.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Taky se mi zda, ze to tahas skoro z napnutych nohou... A chlapisko jako ty prece nepotrebuje trhacky, ne ?
EDIT: "False" jakozto opak "True" znamena "nepravda" . Ve tomto pripade by bylo lepsi "fail" (eventuelne "miss" nebo "no lift" apod...) Nikoli vsak "Fake" DL
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne pá květen 16, 2008 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Paráda, těch 270 šlo fakt solidně ...
heh..koukám že to tahám úplně stejně (tj. bez nohou), ale nevim jestli mám brečet, nebo se spíš radovat, že i tak to jde
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
pekne tahy nedivim ze ze jsi tech 300 nedal... po takovym maratonu to snad ani neni mozny
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
pěkný, to by se mi taky líbilo! co to máte za kotouče? na tom videu se mi zdají nějaký menší... netaháš to ještě z pod úrovně? jako zbytečně z hloubky? aby ses neokrádal o kila.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru