|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| má vliv na výkon 3 směný provoz? |
| ano |
|
72% |
[ 16 ] |
| ne |
|
27% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 22 |
|
| Autor |
Zpráva |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: út duben 29, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| grazls napsal: | | Psycho napsal: | | grazls napsal: | | Kadd napsal: | Známí co dělají na 3 směny fungujou normálně. jí co 2-3 hoď pokut to práce umožní a když příjdou z práce (noční) tak jdou spát. Možná to jen moc řešíš |
Všichni fungují normálně)), ale zatím hlasujou, že je to naprd | Kamo ja ted o vikendu mel 24 hodinovku pak jsem sel makat na fotbal a pak znovu 24 a jsem jak kdyby me prejel valec. S tim jidlem to resim jogurtama a proteinakama. I kdyz me jen tak chut k jidlu neco nesebere.
Posledne jsem delal osobku magorovi kterej hral a chlastal 2 dny za sebou,nastesti se pak rozhodl jit do bordelu tak jsem se tam vychrapal na pokoji zatim co on řádil u baru
Aspon ze jidlo mam gratis jaky chci tak ze probiha kazde 4 hodiny biftecek:-) |
Psycho víš co bylo nejlepší, jak jsme měli krabice protejnovejch tyček.
Plnej kufr v autě narvanej tyčkama a jeli jsme na akce)) |
A vzpominas si take jak se v tom horku roztekly na placky, kdyz jsme je rozbalili -zacli jist tak si lidi mysleli ze zereme spaleny bramboraky. Hlavne ze jsme si jich nakoupili 20 beden za super cenu a pak jsme je jedli jeste 3 mesice po zaruce
To byly casy.
Ted je to jine Jeep Grand Cherokee,s lednicí na bobulky i tvarohy jako vysita...
Hlavne prace ,uz delame vsechno legalne a dokonce platime dane.....obcas.......... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: st duben 30, 2008 5:12 pm Předmět: |
|
|
Psycho víš co bylo nejlepší, jak jsme měli krabice protejnovejch tyček.
Plnej kufr v autě narvanej tyčkama a jeli jsme na akce))  [/quote]
A vzpominas si take jak se v tom horku roztekly na placky, kdyz jsme je rozbalili -zacli jist tak si lidi mysleli ze zereme spaleny bramboraky. Hlavne ze jsme si jich nakoupili 20 beden za super cenu a pak jsme je jedli jeste 3 mesice po zaruce
To byly casy.
Ted je to jine Jeep Grand Cherokee,s lednicí na bobulky i tvarohy jako vysita...
Hlavne prace ,uz delame vsechno legalne a dokonce platime dane.....obcas..........  [/quote]
Já už ty tyčky nemám  tak jsem si ani toho Jeep Grand Cherokee s ledničkou nepořizoval.
A spálený bramboráky, to je ještě hezký přirovnání, na to co je hnědé a teče.
Daně už platím, a zdravotní taky))))
Každý měsíc bych uživil pár lidí co odezdávám ( ( _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 30, 2008 6:22 pm Předmět: |
|
|
"Každý měsíc bych uživil pár lidí co odezdávám ( ("
nejsi sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po květen 05, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Tyhle jsou typickym prikladem.... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
[Doufám, že to není koláž na tvým základě))))
Psycho _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po květen 12, 2008 1:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: po květen 12, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
Jsem si poridil notebook abych mel itnet po ruce ASUS za 20 tacu (take nevim na co akorat serfuju a cumim na filmy) a za 5 mesicu ho mam 3 mesic servisu na reklamaci.......
PS: az tak dobre se nezname ....aspon myslim..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 11:35 pm Předmět: Re: 3 směný provoz a sport |
|
|
| grazls napsal: | Chtěl bych se zeptat toho, kdo má zkušenosti s prací na 3 směny , ráno-odpoledne-večer. Jak řešíte jídlo. Před rokem jsem začal pracovat v jedné firmě, kde se takto pracuje a mám docela potíže s tím, že když si zvyknu ve 4h stávat a do 5 jsem po snídani, tak za týden jdu po noční spát ,kdy mám za sebou dost jídla za celou noc/pro mě vlastně den/ tak při usnutí, se budím hlady, protože před týdnem jsem už měl v té době svačinu a pak oběd. A pořád dokola. V podstatě vím proč to tak je, ale spíš jak nejlépe na to.
V tréninku mi to nevadí, ikdyž jednou cvičím po snídaní a za týden před večeří))
děkuji předem za vaše názory a zkušenosti. |
Tak ja sice nedelam na 3 smenny provoz,ale delam uz 2 roky jenom nocni od PO do PA. Podle toho co jsem se nekde docetl,je to pro telo prijatelnejsi naz 3 smenny provoz.Neni to vsechno tak rozhazene.Spanek neni tak kvalitni jako kdybys spal vecer,ale jde o zvyk.Cviceni taky neni uplne super,ale da se to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|