|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
trin
|
Zaslal: út únor 19, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | děkuju. UVažoval jsem taky o nějaké čisté syrovátce. |
shoduju se s tím co píše CIZOPASNIK
jednak když mrkneš na nutriční hodnoty, tak ti syrovátka nic moc nedá (mám pocit, že má asi 8g bílkovin a zbytek je mléčný cukr-laktoza) a navíc se s toho nejspíš posereš ....mě to jednou namíchal borec ve fitku jako "specialitku" a měl jsem večer takový křeče v břiše, že jsem myslel, že mě chytl slepák....už nikdy víc...a co jsem mluvil s kamošem, tak mi to popisoval úplně stejně...bude to nejspíš tou laktozou-hodně lidí ji nesnese
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mmks
|
Zaslal: út únor 19, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
no s tím problémy nemám. Jednou jsem dostal 20kg nějaké potravinové, váha šla nahoru řácky a chutnala taky dobře (jen se musí najíždět postupně, jinak fakt hrozí pos...í).
Ale to teď teda nechci, myslel jsem, ž jsou nějaké s vysokým % protejnu. Musím to ještě nastudovat.
Děkuju za rady. Takže pokud to nějak rozumně vyjde tak místo amin jsem skončil na protejnu a kreatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: so březen 01, 2008 1:03 am Předmět: |
|
|
co říkáte na Amina od Carne Labs?
Slyšel jsem dobrý reference na Amino 2300, ale pořídil jsem si ty druhé Amino 3750. Jaký je v nich velký rozdíl?
btw: Taky po nich máte větry jak nemocny nosorožec???  A mamina mi ku temu na oběd zrobila čočku. To byl bengál. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: so březen 01, 2008 8:16 am Předmět: |
|
|
rekl bych ze ty od Carne 3750 sou slabe _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: út březen 25, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
koupil sem si Inner Armour AMINO 2000
budu brat 4 rano predsnidanou, 4 odpoledne a 4 vecer hned po treninku
jen me tak napada, vadi tomu kdyz hned po treninku taky piju proteinak? :o
tady sem narazil na pro me matouci clanek
--
edit, viz pravidla fora
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: út březen 25, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
tak kdyz se smazal ten link tak muj prispevek vypada celkem debilne :X
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
Zaslal: út duben 15, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
| rzl napsal: | | tak kdyz se smazal ten link tak muj prispevek vypada celkem debilne :X |
klid, kvalitě fóra to neuškodí... :-) _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
wenky
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 7:28 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | ***
ma to vyvazeny pomer 2 díly L-leucinu, 1 díl L-valinu a 1 díl
L-isoleucinu
--
edit, viz pravidla fora |
Tak ty jsem si nechal doporučit a můžu potvrdit výbornou zkušenost. Hlavně jsem to poznal, že nejsem po cvičení tak zdrchanej. Před tím jsem byl na aminostarovejch a to byl jednak blivajz a ted už vím, že byly na hovno. U těch penkáckej jsem už závislák na třešňový chuti - to je libůstka, pomeranč byl taky celkem v poho, natural nicmoc. Teď je maj všechny v akci u Trampoty (pt servis) tak doporučuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: so červen 14, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
Mate nejaké skusenosti s pečeňovými aminokiselinami (konkretne universal?) , pozeral som cenu a tá je viac než lákavá 500tb. za 759sk.
Každá jedna tableta obsahuje 1900mg pečene a stoho 1600mg čistých amin.
Aký je Váš nazor na pečeňové aminokiseliny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: so červen 14, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | Mate nejaké skusenosti s pečeňovými aminokiselinami (konkretne universal?) , pozeral som cenu a tá je viac než lákavá 500tb. za 759sk.
Každá jedna tableta obsahuje 1900mg pečene a stoho 1600mg čistých amin.
Aký je Váš nazor na pečeňové aminokiseliny? |
Užívám je a jsem s nimi spokojený. Jedinou nevýhodou je, že po nich pěkně smrdíte (nic jiného na zbavení se vašeho okolí není )
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: so červen 14, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
tak super teda objednam ich a ako si to myslel že po nich smrdíš, to ako s držky alebo že pixla snimi smrdí? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: so červen 14, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | | Ivo2 napsal: | | tak super teda objednam ich a ako si to myslel že po nich smrdíš, to ako s držky alebo že pixla snimi smrdí? :) |
Tablety smrdí jak granule pro psa nebo žrádlo pro akvarijní rybičky. Mám po nich neskutečně smardlavý prdy , ale doufám, že se to časem srovná, beru je asi třetí den... |
Nesrovná, to vím určitě .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: so červen 14, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | | Ivo2 napsal: | | tak super teda objednam ich a ako si to myslel že po nich smrdíš, to ako s držky alebo že pixla snimi smrdí? :) |
Tablety smrdí jak granule pro psa nebo žrádlo pro akvarijní rybičky. Mám po nich neskutečně smardlavý prdy , ale doufám, že se to časem srovná, beru je asi třetí den... |
A to prdíš koli tým aminám , neprdíš napr. koly zvýšenemu množstvu príjmaných bielkovýn v strave alebo podobne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomoi
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
| C.u.t.l.e.r napsal: | | rekl bych ze ty od Carne 3750 sou slabe |
a co dat amino od carne labs3750+glutamin....TO by mohl aby t dobra kombinace ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|