ty jseš zvíře. Ještě k tomu dřepu.. docela širokej úchop, takhle to držíš celou dobu nebo jen před prvním opakováním?
Takhle držím činku po celou sérïi, je to pro mě přirozenější a vlastně jsem o tom ani nikdy nepřemýšlel. Vlezu pod činku a takhle ji držím od začátku do konce.
Rozhodně tady budou videa většiny cviků, které cvičím. Rád bych věděl vaše připomínky k nim. Dnes jsem netočil z důvodu, že jsem foťák půjčil známým na dovolenou a video z mobilu není tak kvalitní, tak aspon ty fotky.
Tak a co se týče stravy : v té mám asi největší rezervy, co se týče důslednosti,pokud to jde snažím se jíst každé dvě a půl hodiny, ale jsou dny, kdy to nezvládám a jím, to co jíst nemám. Naštěstí nemám problém jíst často stejná jídla, takže mám často na talíři míchaná vajíčka, brambory a kuře.
Mezi hlavními jídly, mám většinou proteinové nápoje, tousty, pečivo se šunkou a sýrem, ...
Toto jsou mé nejčastěji konzumované zdroje bílkovin a sacharidů
Bílkoviny : Kuře (prsa a někdy i stehna a křídla), hovězí zadní, vejce (celá), šunka, sýry, ryby
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru