Ja tam teda vidim jen Adelku jak cvici prsa a v pozadi nekde ty.. Dovolil ti vubec Michal takhle ji natacet?
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Cesta do Frýdlantu na mistrovství ČR Nabba (zhodnocení soutěže je v topicu ČR NABBA). Měl jsem v plánu udělat hodně fotek ze soutěže, ale nakonec jsem se radši soustředil na soutěž a nefotil jsem.
Tak to moc nevím, bohužel jsem si to nepsal. Ale ten legpress není nic hraného, na ten jsme nakládali opravdu hodně - všechni kotouče + dva spolucvičence.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru