|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fidzin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so červen 07, 2008 6:17 am Předmět: |
|
|
Po tydnu suseni, kdy to nekolikrat zmoklo, je konecne seno doma. Sice nevim, k cemu porad deda chova kraliky, kdyz nikomu stejne nechutnaji, ale hlavne ze uz je na rok pokoj, i kdyz vypada to, ze bude jeste otava  Letos to bylo fakt extremne prerostle
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so červen 07, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
Tak mam za sebou uspesne maturu a vcera jsem si opravil pocitac, kterej sem den pred maturou prokopl. Hurraaaa _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: so červen 07, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | PAVUK napsal: | | Mam radost, ze som si kupil nikon d200 za dobru cenu :-) Uz len sa s tym naucit fotit ;-) | O tom, že je D200 dobrá, jsem věděl, ale že má i WiFi, z toho mi teda spadla brada :-) |
No ma, no. Akurat si musis WT-3 (wireless transmitter) kupit osobitne. Ked sa zacal v roku 2006 predavat, stal cca $600. Zatial mi teda fakt nechyba ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 07, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Tak mam za sebou uspesne maturu a vcera jsem si opravil pocitac, kterej sem den pred maturou prokopl. Hurraaaa |
tak ted zacnas zase poradne cvicit ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červen 07, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
máme po kolaudaci - tak mě v úterý čeká "malá" rozcvička v podobě stěhování...a taky už se těším až zase konečně budu moct začít cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 08, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
Právě jsem si dal čokoládu Orion Intenso temná s kousky čokoládových bobů _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne červen 08, 2008 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Po tydnu suseni, kdy to nekolikrat zmoklo, je konecne seno doma. Sice nevim, k cemu porad deda chova kraliky, kdyz nikomu stejne nechutnaji , ale hlavne ze uz je na rok pokoj, i kdyz vypada to, ze bude jeste otava Letos to bylo fakt extremne prerostle |
Ani Pinďa už to nežere
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: ne červen 08, 2008 4:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne červen 08, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Velice prakticke a slusive...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|