|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | 183 uff myslel som o dost menej .. vizera omnoho nizsi ako jay a jay ma 180 ... vaha robi svoje asi :) |
jay má myslím 175 cm.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wert11

|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
podla mna v tom vyraznu ulohu zohrali pripravy a celkovo doplnky vyzivy. odlezita tu vsak bola aj genetika.
ked som si vsimol vek, tak hned ma napadol Aleksej Lesukov 19r. tiez podobny pripad, ked nie dokonca vacsi hardcore bodybuilder
|
|
| nahoru |
|
 |
johnnytrava

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
To je macek. A ty zádiska, na té čtvrté fotce z první série vypadá, jako by tam něco měl. Jak smotaní hadi. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st červen 11, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
Nedivte se,já vím co bere řeknu vám to...Je to totiž Plasmavol
 V té knížce co jsem dostal k tomu Plasmavolu atd,je jeho fotka..Before a After Plasmavol  A je to jasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: st červen 11, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Nedivte se,já vím co bere řeknu vám to...Je to totiž Plasmavol
V té knížce co jsem dostal k tomu Plasmavolu atd,je jeho fotka..Before a After Plasmavol A je to jasné. |
To ten plasmavol tak brutalne funguje jo ....bych se divil ....ikdyz ja se valstne divim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st červen 11, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st červen 11, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | zivot neni fer
k tem AS tak to tam poslete a schvalne kdo bude vypadat jako on hlavne se podivejte v jaky to ma kvalite.... |
Přesně..Já říkám Plasmavol.
|
|
| nahoru |
|
 |
johnnytrava

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:05 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | | YUD napsal: | | Petr Weisser napsal: | Je to nehorázná postava a moc pěkně vypadá .
Ale bohužel mít na to prachy tak toho do sebe taky tolik rvu . |
Ale no tak!
Primitivní přístup k věci... |
Primitivní sice možná. Ale ještě řekni, že to není pravda. |
heh nooo sak ak si si tyym istyy ze s prachmi sa vypracujes ako on tak sa vlastne diviim preco si si uz nezobral nejaky uuuver alebo nepoziadal rodicov aby ti hodili .... sak potom by si to polahky splatil ten uuver ovseeem ak by si sa dostaal na jeho uuroven ci nie ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
johnnytrava

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:59 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| Peca napsal: | Petr Weisser:pokud by nastala situace a ty si bral to co on a on nebral nic jen doplnky,bude stejne porad o tridu lepsi nez ty,radsi uz toho nech z tvych nazoru se mi chce |
suhlaaas !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|