|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Dneska jsem si koupil 15 kg kuřecích prsou za 89kč/1kg... Akce Kaufland |
nejsou krehcene?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | Dneska jsem si koupil 15 kg kuřecích prsou za 89kč/1kg... Akce Kaufland |
nejsou krehcene? |
v kaufu křehčený neprodávaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Dneska jsem si koupil 15 kg kuřecích prsou za 89kč/1kg... Akce Kaufland (nekřečené!!!) |
To si chytl jednoho z tech bezdomovcu co tam porad somrujou ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | Dneska jsem si koupil 15 kg kuřecích prsou za 89kč/1kg... Akce Kaufland |
nejsou krehcene? |
nejsou |
sice nechapu ty 4 smajliky, ale ok dobra cena
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
podozrivo dobrá _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
Saakra ted uz asi nemaj otevreno co. Taky bych si nejake to kilo dal _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:18 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
V tomhle spinkám.. ale mám ho v modrozelené... |
Tak dnesny komix je pre vas ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
Africky masakr vrtuli _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po červen 16, 2008 5:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po červen 16, 2008 6:50 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
Povedlo se mi to, že jsem celý výkend jenom prospal....pořádně jsem si odpočinul. Nedělal jsem nic jiného než jsem spal, zvednul se k ledničce a potom zase zalehnul. To bylůa paráda  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
savana savana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|