|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po červen 16, 2008 12:16 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | Hodne me dnes pobavilo prani k narozeninam, bylo to mile a necekane, pac je mam az za mesic, docela jsem se nasmala |
Fuj...teď jsi mě vyděsila, že jsme na něco zapomněla!
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po červen 16, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út červen 17, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
mam radost z meho noveho flashdisku (v tom starem mam trojana  )
http://www.alza.cz/a-data-1gb-myflash-d67618.htm
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: út červen 17, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
Nejsem expert pres viry ani pres pc, a tak mi pomohli IT kluci z netu. Doporucili mi AVG a SUPERA antispyware, oboje stahly z netu zadara ... a bingo, trojan je fuc. _________________ ''Even though I seek perfection, I wear my scars with pride.''
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 17, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
Ani já nejsem expert přes nic, ale když už mám v ruce paměť, která obsahuje škodlivý kód, vymažu ji kompletně - full format - a škodlivý kód je pryč. Když mám na harddisku vir, taky si nejdu kupovat nový, ale zformátuju ho.
P.S.: za předpokladu, že to dělám na "bezpečném" stroji vybaveném antivirem a firewallem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: út červen 17, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
Kupovat si novou pamět, protože na té staré je vir je blbost samozřejmě jak píše daymoon - format.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út červen 17, 2008 12:02 pm Předmět: |
|
|
tak jsme si koupila vetsi pamet flashky, to je toho......skazite kazdou radost a 200korun ja faaakt hooodne vyhozenejch penez. nebudu riskovat stratu jednoho duleziteho souboru v compu. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st červen 18, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Radost mi udělal včerejší koncert Linkinů v Brně. Parádní atmosféra, super nasazení kapely (z Chesterova hlasu fakt nemůžu, mně by to urvalo hlasivky po druhé písničce  ). Jen sem nepochopil některý části tribuny obsazený lidma, který tam jakoby nepatřily (střední věk, nulová energie, celej koncert proseděli) naštěstí jich byla menšina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|