|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:24 am Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | | Diana napsal: | Dostala jsem čerstvě poraženého pštrosa |
A to jako celyho? Co s nim budes delat? .. To nemuzes snist! Ted na leto .. Musis se podelit s nama |
Ne celého i s peřím a s nohama
Už je naporcovaný - maso na guláš, maso na steaky, klobásky a výrobně vyuzené párečky Je to z nějaké pštrosí farmy u Brna.
Jedno vejce prý stojí asi 250Kč, ale to prý zrovna na skladě neměli.
Jsme si vzpomněla " Irenko, koupil jsem ti pštrosa"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:35 am Předmět: |
|
|
Vejce jsem teda jeste nemel, ale muze to byt prakticke, misto deseti slepicich rozklepnes jedno pstrosi  .. Ale maso je celkem dobre  ..jen trosku drahe na kazdodenni konzumaci _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
Prý takové pštrosí vejce vydá za 40 slepičích. A chuťově je prý trochu jiné. Údajně jako kdyby bylo trochu se sýrem.
Pštrosí maso je prý dietní a zdravé, ideální na steaky, guláš nebo na výborný tatarák. Ale díky ceně to asi nebude každodenní pokrm.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | " Irenko, koupil jsem ti pštrosa" |
Pojd se podivat, takovyho ptaka si jeste nevidela :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
40 slepicich? Tak to by byla poradna snidane  .. akorat bych pak asi nesvacil, neobedval ani nevecerel  ... A to maso opravu dietni je, neco jsem vygooglil http://web.quick.cz/pstrosifarmacenkov/MASO.HTM _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
Jezis a proc vlastne? _________________ ''Even though I seek perfection, I wear my scars with pride.''
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
| Treeknee napsal: | Jezis a proc vlastne? |
Neposlouchal maminku a nechtěl jíst maso
|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
| Treeknee napsal: | | Diana napsal: | | Treeknee napsal: | Jezis a proc vlastne? |
Neposlouchal maminku a nechtěl jíst maso |
Ne pockej, me by to fakt zajimalo, proc mu nedali ani 24 hodin, chudakovi. |
Já vím... dělám si nejapné žerty
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: st červen 18, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Ten má ale vlasů!!! A blonďatých? že to je příčesek, přiznej se! |
No ségře právě v porodnici říkali, že takovýhleho vlasatýho blondáka jen tak nevidí, že když už je blondatý tak je plešatý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|