|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po červen 09, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
V posteli:
- Drahá, cítíš jaké je to dlouhé?
- Mm, cítím...
- Drahá, cítíš jaké je to tvrdé?
- Fantasticky...
- Miláčku, cítíš, jaké je to hrubé?
- Je to nááádherné...
- Zlatíčko, cítíš jaké je to teplé?
- Oh, ano..
- To všecko jsem nasral pouze pro tebe... (blbý, co?)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jde cikán a potká cikána. Hej kam des Fero? Ja du za Erzikou. A co u ni? No zasukat si. Tak to ja du s tebou.
Jdou dal a potkaji dalsiho cikana. Hej hosi, kam dete? Za Erzikou. Co u Erziky? Zasukat si. Tak to ja du s vama.
Potkavaji dalsi a dalsi az jich jde 10. Prijdou k Erzice a zatukaj. Vyleze jeji mama a pta se: Kam dete? Za Erziku. Co u Erziky? Zasukat si. Co myslite ze nase Erzika je, nejaka kurva?!!!!
Pujdes jen ty, ty a ty _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po červen 09, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 09, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | http://www.gjk2.com/test/test.swf nekdo na prvy krat? |
az na treti
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po červen 09, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
napodruhýýýý _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po červen 16, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex.
Klepe na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká.
Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo krom kněze.
"Co si přeješ, dcero?" ptá se farář.
"Tebe, vem si mě!"
"Prosím?" ptá se otec.
"Chci to a už to nevydržím!!!"
"Ale dcero, jsi v dome božím!!"
"To je mi jedno, chci, abys se mnou souložil, hned!"
"Ale já nemohu! Jsem kněz!!!"
Dívka se svlékne a lehne si na oltář.
Má nádherné tělo a kněz neví, co dělat, už to nemůže vydržet,
poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše:
"Pane, co mam dělat?"
A Ježíš odpoví: "Sundej mě z kříže , ty debile, sundej mě z kříže!!!!" _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bilescu

|
Zaslal: st červen 18, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
GENERAČNÍ VÝVOJ ŽENY
Žena stará 18 až 21 let je jako Afrika nebo Austrálie. Je napůl objevená, divoká, a přirozeně krásná i se svou džunglí v úrodných deltách.
Ve vě ku 21 až 30 let je žena jako Amerika nebo Japonsko. Zcela odkrytá, velmi dobře vyvinutá a otevřená obchodu zejména s komoditami jako jsou peníze a auta.
Mezi 30. a 40. rokem je žena jako Indie nebo Španělsko. Velmi žhavá, uvolněná a vědomá si své vlastní krásy.
Mezi roky 40 a 45 je žena jako Francie nebo Argentina. Válkami snad byla napůl zničena, ale pořád ještě může poskytnout vřelá a žádoucí místa k návštěvě.
Žena stará 45 až 50 let je jako Jugoslávie nebo Irák. Prožila si své válečné útrapy a teď splácí minulé chyby. Masivní přestavba je bezpodmínečně nutná.
Ve vě ku mezi 50. a 60. rokem připomíná žena Kanadu nebo Rusko. Velmi rozlehlá, tichá a s nekonečnými hranicemi. Přes to všechno její ledové klima nechává chladným každého muže.
Mezi 60 a 70 lety života je žena jako Anglie nebo Mongolsko. Má slavnou minulost, ale žádné vyhlídky na podobnou budoucnost.
Po 70.roce už žena připomíná Albánii nebo Afghánistán. Každý ví, kde leží, ale nikomu se tam nechce.
GENERAČNÍ VÝVOJ MUŽE
Muž starý 14 až 70 let je jako Kuba - pořád ovládaný jedním čurákem. _________________ "Good news everyone!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bilescu

|
Zaslal: st červen 18, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
Žena chce udělat manželovi radost, tak mu koupí papouška. V bordelu už ho nechtěli, že moc mluví. Celá šťastná ho přinese domů, oddělá z klece přehoz a papoušek spustí: " ÁÁÁ nová kurrrva, tu ještě neznám!!!" V tom příjde tchýně a papoušek znovu: " ÁÁÁ nová borrrdelmamá, tu taky ještě neznám!!!" Najednou se objeví manžel a papoušek s úlevou pronese: "ÁÁÁ, RRRoberrrt, konečně známá tvářřř!!!" _________________ "Good news everyone!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 18, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bilescu

|
Zaslal: st červen 18, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
Víte co je to rodeo poloha.No to je když to holce děláte zezadu,chitíte ji za prsa a řeknete že tak to má ráda její máma.Úkol je se udržet aspoň 10 vteřin.
Tak tohle večer zkusim jak dlouho se udržim _________________ "Good news everyone!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
Viete aký je rozdiel medzi traktorom a homosexuálom ???
Žiadny , obaja maju gumy od hovien .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|