|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
Nemá někdo odkaz na seriál Tales from the Crypt / Příběhy ze záhrobí ??? Torenty sem na to našel (to nepotřebuju), ale problém je s českejma titulkama, ty už sem nikde nenašel. No a kdyby to někdo měl dabovaný tak by to vůbec bylo nejlepší.
Koukával sem na některé díly, když sem byl malej. Dávali to na Nově.
Jinak zajímavost k tomuto seriálu: jeden díl dokonce režíroval sám velký Arnodl
Jo a koukal sem na Interstate 60 - psal tu o tom -pj- a parádní film. Jeden z mála filmů u kterých sem si neříkal, že by ho mohli nějak zkrátit a že bych se u něj nudil... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:41 am Předmět: |
|
|
Tak sem zase zhlédnul pár filmů :
28 Weeks Later ( 28 týdnů poté) - pěknej horůrek se zombíkama, parádní napínavé scénky, hodně masa, krve atd. - vše jak má být u takového odpočinkového filmu
- 7/10.................csfd.cz - 68%
City of God ( Město bohů) - hodně dobrej film z prostředí Ria de Janeira o dětech gangstrech, suprová kamera, dobrá atmosféra, skvěle popsanej tamní život
- 8/10.................csfd.cz - 92% (22. nej film)
Dexter - 1. série - naprosto famózní krimi seriál. První 2 díly sem si říkal nic moc, ale s každým dalším dílem to bylo o hooodně lepší a napínavější. Od 6. dílu mě to mega moc chytlo. A poslední 4 díly (každý má 50 minut) sem musel zkouknout hned po sobě, páč mě zajímalo jak to dopadne
- 9/10.................csfd.cz - 93% (8. nej seriál)
Donnie Darko - jeden z těch zajímavějších filmů ve stylu Butterfly Effect ( Osudový dotek). Film, u kterýho si musíte udělat vlastní názor jak a co se vlastně stalo. Hned po skončení filmu, bych mu dal tak 7-8/10, ale ted s odstupem času mi dochází jak to byl zajímavej a krutě udělanej film.
- 9/10 .................csfd.cz - 88% (155. nej film)
Shawshank Redemption ( Vykoupení z věznice Shawshank) - nádhernej film z prostředí věznice. Hodně propracovanej, dojemnej film se skvělýmy hereckýmy výkony. Překvapivý závěr. Útěk z vězení nikdy nebyl tak zajímavej. Tohle se prostě musí vidět...
10/10 (i když na Pulp Fiction to nemá, takže tak 9,5/10 (  ).................csfd.cz - 95% (2. nej film)
Forrest Gump - ano stydím se, toto dílo sem viděl až nedávno. Ale teda upřímně řečeno sem nepochopil proč se to všem tak moc líbí. Co se na tom tak děsně moc všem (neslyšel sem jedinej nekladnej názor) líbí? Jako hezkej příběh s jednou dojemnou scénkou (jak běží s protézou, která se pak rozbije a FG začne běhat), k tomu pár vtipných keců, ale celkově mě to teda nějak zvlášť nebavilo. Chybí nějkej pořádnej závěr. Kdybych to srovnal třeba s Čistou duší (hl. hrdinové jsou oba tak trochu retardi), tak Čistá duše mi přijde asi miliokrát lepší, dojemnější s lepším příběhem. Herecký výkony tak nastejno, možná FG o vlas horší.
- 6-7/10 (sem dost zklamanej).................csfd.cz - 95% (1. nej film)
Supernatural (Lovci duchů) - seriál, na tohle ted koukám, mám zkouklý 2 díly a celkem pěkný scifi s nadpřirozenýmy jevy, baví mě to, zatím
- 8/10
- ted bych rád poprosil o nějaký zajímavý filmy na které kouknout... A něco pořádnýho  (zatím mám v plánu Panika v Needle parku, Mother Of Tears, Reservoir Dogs, Sleepers) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
Mě se v poslední době hodně líbil film Děkujeme, že kouříte. Někomu se může zdát táhlej a nudnej, ale já jsem se celej film hodně bavil.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:18 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem taky koukal na Stardust. Celkem mila pohadka na uklidneni.. Jen pritelkyne z toho nebyla moc klidna a uz po 10 minutach to chtela vypnout _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Na vlastni nebezpeci
-asi jsem od Rence ocekavala vic, tohle bylo trosku zklamani, tak nejak o nicem....... _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
tak ja mam volno teraz tak co to som pozeral. taky mensi prehlad s hodnotenim.
Jericho seria1 : tento serial sa mi moc pacil. som celu seriu 22epizod pozrel asi za 2 dni. uplne odporucam kazdemu.
Jericho seria2 : tu sklamanie no nie co sa deja tyka. dej uplne super. len to ze to ma iba 7 epizod kedze televizia ktora vysielala prvu epizodu kvoli nizkej sledovanosti (nieco okolo 7-8 milionov divakov!) chceli serial zrusit. no to vyvolalo ohlas u divakov ktory zasielali maily a listy...tak televizia zafinancovala 7 epizod. 3 seria neviem neviem tesim sa a dufam ze bude ale celkovo serial odporucam
The Butterfly effect: perfektna myslienka dobry dej. film pre cudaka ako ja :D
The Butterfly effect 2: tentokrat u mna sklamanie. mnozstvo veci odkopirovanych z prveho dielu nic prekvapive.
Kronika rodu Spiderwicku tento som videl davnejsie ale celkom pekna rozpravka.
Ali G Show: po filme ali g indahouse som kukol aj tento vytvor. niektore epizody celkom dobre. niektore pomenej. sasha byron cohen ma svojsky humor ktory je dostupny pre siroke masy a napriek tomu vie vzdy prekvapit.
Godfather po asi 20 minutach som to vypol snad dopozeram :D nebavilo ma to
inak k tomu dexterovy. ten som pozeral aj ja. no asi iba 4 epizody potom som nemal odkial tahat kedze v tej dobe toho bolo malo. ale kazdopadne zaujimava myslienka
taktiez co som sledoval ale kvoli tomu istemu dovodu ako dexter som videl iba par epizod bolo Bionic Woman. Sa mi pacila myslienka nieco ako terminator v zenskom neznom prevedeni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Tak na "Sbal prachy a vypadni" a "Děkujeme, že kouříte" se někdy mrknu. "Stardust" asi nebude nic pro mě.
vird: Určo mrkni na toho "Donnie Darko", myslím, že se ti to bude hafo líbit.
"Dextera" si taky dostahuj, myslím, že ted už to problém není. A fakt mě to s každým dalším dílem přišlo lepší a lepší. A to si teprve u 4. dílu
Jinak sem ani nevěděl, že Ali G má další film, to se musím mrknout, to zase bude úlet
EDIT : aha, to asi budou ty jeho šou a ne film,co? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Tak na "Sbal prachy a vypadni" a "Děkujeme, že kouříte" se někdy mrknu. "Stardust" asi nebude nic pro mě.
vird: Určo mrkni na toho "Donnie Darko", myslím, že se ti to bude hafo líbit.
"Dextera" si taky dostahuj, myslím, že ted už to problém není. A fakt mě to s každým dalším dílem přišlo lepší a lepší. A to si teprve u 4. dílu
Jinak sem ani nevěděl, že Ali G má další film, to se musím mrknout, to zase bude úlet
EDIT : aha, to asi budou ty jeho šou a ne film,co? |
toho dextra urcite teraz niekedy skuknem mam more casu takze nejak vyplnit bude treba.
nj to je show ale nema chyby. su tam aj take bloky v ktorych Borat prechadza amerikou. sceny zo show vo filme neboli
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 21, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
Vcera sem se po dlouhe dobe dokopal k tomu se podivat na nejaky novy film ... vybral sem si Tahle zeme neni pro stary ... Po shlidnuti tohohle filmu naprosto vubec nevim, co si o nem mam vlastne myslet, protoze sem ho vubec nepochopil a premyslel sem, jestli tam nemam nejaky casti vystrihany...
Nepochopil sem nektery souvislosti a nevim vlastne vubec, jak to skoncilo, proc to tak skoncilo a jak k tomu doslo ...
Jediny co sem pochopil a co se mi libilo byla ta slusna davka mrtvol :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so červen 21, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
Pánové a dámy, zítra dávají jednu z nejlepších komedií všech dob:
Jak na věc
Takhle nenápadná komedie, je přesně můj šálek čaje, řežu se pomalu celej film. filmová podoba je stejně dobrá, možná i lepší než knižní předloha, hlavně kvůli tomu klukovi v hlavní roli, ten nemá chybu.
takže doporučuju, zítra ve 20:00 na nově. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Logen
|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já sem dnes viděl výborný film Sweeney Todd:Ďábelský holič v hlavní roli s vynikajícím Johny Deppem a vidět ho zpívat stojí za to
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Vcera sem se po dlouhe dobe dokopal k tomu se podivat na nejaky novy film ... vybral sem si Tahle zeme neni pro stary ... Po shlidnuti tohohle filmu naprosto vubec nevim, co si o nem mam vlastne myslet, protoze sem ho vubec nepochopil a premyslel sem, jestli tam nemam nejaky casti vystrihany...
Nepochopil sem nektery souvislosti a nevim vlastne vubec, jak to skoncilo, proc to tak skoncilo a jak k tomu doslo ...
Jediny co sem pochopil a co se mi libilo byla ta slusna davka mrtvol :) |
přesně to je to, furt jsem přemýšlel o tom jak nejlíp vyjádřit dojem z toho filmu a tys to vyřešil za mě :-) _________________ Co tě nazabije, to tě posílí!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so červen 21, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
Pozrela som si klasiku francúzsky film s Belmondom Profesionál, má fantastickú hudbu od Moricconeho
a kto má rád hereckú genialitu, určite sa mu zapáči opäť francúzsky "Drž hubu" Depardieu a Reno hrajú super _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|