|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: so červen 21, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: so červen 21, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
tri muzi v neglize...
videl patricka swayzeho, wesleyho snipese a jeste nejakyho kolumbijce pred zrcadlem jakozto "homosexualni travestity" jak se lici a jsou namackani v damskych satech byl fakt silny zazitek _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
Ve filmu Terminator 4: Salvation , bude roli teminátora namísto Arnolda hrát 40ti letý rakušan Roland Kickinger ...
Více informací zde
Přehled soutěžních výsledků tohoto bývalého profesionálního kulturisty:
1996
Arnold Classic- 12. místo
Ironman Pro Invitational- 7. místo
1997
Ironman Pro Invitational- 11. místo
Night of Champions- bez umístění
San Jose Pro Invitational- 15. místo
1998
Ironman Pro Invitational- 14. místo
San Francisco Pro Invitational- 18. místo
1999
Arnold Classic- 15. místo
Ironman Pro Invitational- 19. místo
Malá fotogalerie
zde
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
Black Books - komediální seriál, kdo měl rád IT Crowd, tak tohle bude milovat, hlavně 1. sérka je super (aji ty ostatní).... Doporučuju
9,5 / 10
Se7en - pěkný krimi, ale přijde mi, že z toho režiséři mohli vycucnout něco víc, a trochu mě zklamal konec, páč dopadl přesně jak sem si myslel... Ale stojí za to se kouknout, moc pěkná atmosféra a zajímavý vraždy....
8 / 10
Sleepers - zajímavej film o pomstě 4 borců, kteří byli jako kluci zavřeni v nápravným zařízení a šikanováni... Jen trochu natahovaný a občas sem se nudil. Něco tomu chybělo.
6 / 10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
Jo Scarface mám taky v plánu a ještě Goodfellas a Carlitos Way. Tak sem zvědav.
-pj- : co by si mi doporučil za horor? Nejvíc se mi zatím asi líbil "The Grudge" (Grudge 2 plánuju). _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 11:14 am Předmět: |
|
|
tak co som stihol asi za posledny mesiac mozno menej.
Dexter S01 - super, chytila ma atmosfera trochu som sa mozno aj nasiel v Dexterovi.
Dexter S02 - cakal som nieco horsie. teda vacsinou je to tak ze druha seria len tazi z uspechu prvej tu je to uplne inak. Tato seria bola pre mna prekvapenim, este lepsia atmosfera ako v S01 dej vyborny. ak by som mal hodnotit tak asi 10/10. Tesim sa na tretiu seriu
My name is Earl S01 - Prva seria celkom vtipna, zabavna, clovek zacina mozno aj verit v karmu. vsetko sa tu toci okolo Earlovho listu.
My name is Earl S02 - tak ako som predpokladal, tazila z prvej serie dej je uz mierne onicom. niektore epizody fakt nudne.
My name is Earl S03 - to iste ako pri serii 2. no aj tak si rad pozriem dalsiu seriu.
Iron Man - zmena, pozrel som aj nejaky film. Mam rad filmy inspirovane komixami ... celkom zaujimave dobre sa pri tom slapalo na eliptickom trenazeri :D hodina ubehla ako voda.
Eureka S01 - celkom dobry serial, odohrava sa v meste kde ma kazdy IQ asi tak okolo 160, vedci... no nahodou tam zabludi jeden policajt (IQ 111) dostane pracu serifa... bavi ma to. 8,5/10
Eureka S02 - toto mam rozpozerane dnes :D, kvalitativne sa da porovnat s prvou seriu.
BUFU tusim sa zase inspirujem tak ako u dextera a pozriem tie black books. kedze humor v style IT crowd zboznujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
| -pj- napsal: | | BUFU napsal: | Jo Scarface mám taky v plánu a ještě Goodfellas a Carlitos Way. Tak sem zvědav.
-pj- : co by si mi doporučil za horor? Nejvíc se mi zatím asi líbil "The Grudge" (Grudge 2 plánuju). |
Goodfellas je dobrá gangsterka, určitě potěší příznivce žánru .-)
Horory klasický Bčkový nejedu, na to nemam sledovat takovej odpad :-)
Grudge jsem neviděl, mohlo by být fajn :-) Líbil se mi třeba americký The Ring (víc než Japonská původní verze). Nebo třeba příjemný horor s krásnou Nicole Kidman The Others. Nebo třeba The Shining od Kubrika. Taky mám velmi rád "urban legendu" Candyman. Případně něco oldschool, první horor co mě dostal :-) nebyl nic jiného než kultovní The Evil Dead.
Raději koukám drama, romantický, mysteriozní film :-) |
Grudge je taky původně japonskej, jako Kruh, já viděl to americký zpracování a hodně se mi to líbilo.
Kruhy, Others, Shining a i Evil Dead 1-3 sem viděl.
Nejlepší mi z toho přišel Shining. Evil Dead je klasika a ten 3. díl je pěknej úlet (parodie na ty předchozí)
Možná teda mrknu co je zač ten Candyman... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
REC no tak určitě mrknu...
Jinak 12 opic-špičkoví scifi chvilama sem se ztráce,ale nakonec to do sebe zapadlo skvěle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
Právě jsme se vrátili z kina z promítání filmu Báthory. Můžu vřele doporučit, je to úžasný film. Výborně zahrané v čele s hlavní představitelkou Annou Friel, Karlem Rodenem nebo Deanou Jakubiskovou-Horváthovou.
Jen tak mi tento film z mysli nezmizí. Nádhera. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 12:32 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Právě jsme se vrátili z kina z promítání filmu Báthory. Můžu vřele doporučit, je to úžasný film. Výborně zahrané v čele s hlavní představitelkou Annou Friel, Karlem Rodenem nebo Deanou Jakubiskovou-Horváthovou.
Jen tak mi tento film z mysli nezmizí. Nádhera. |
Mne se to taky libilo, navzdory kritikam....
Moje recenze znela takto:
Byl jsem na tom a bral jsem to z pohledu divaka, ktery zna povest Cachticke pani, i kdyz ne zrovna podrobne. Z pohledu odlisneho, nez pravi roman a povesti a take z pohledu ceskoslovenskeho divaka na ceskoslovensky film.
Film je pestry, barevny, misty strhujici, ale misty trochu nudny, az zdlouhavy. Herecky vykon Rodena skvely, zememerici Polivka+Madl pusobili mirne rozpacitym dojmem. Ale jinak na nase pomery slusna vyprava i obsazeni, dal bych 7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 5:59 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | zememerici Polivka+Madl pusobili mirne rozpacitym dojmem | Jsem sám, komu tyto dvě role příliš navozovaly paralelu se Jménem růže? To je u mě jediná vada na kráse. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|