|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: po červen 23, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Tak se ti omlouvam .. pac cim vic si z tebe delam legraci, tim je to horsi ... dneska se mi povedlo si totalne usmazit obe ruce, ale pritom telo je v podstate bily .. takze takovej zajimavej kontrast |
Můžeš říkat, že seš cyklista.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BGS

|
Zaslal: po červen 23, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
v sobotu sa mi podarilo dat nove PR na benchi vdaka zlepsenemu setupu :P a v nedelu zase nabrat trosku farby na slniecku :D _________________ [url=http://www.metalmilitia.sk/][img:e0737db5c1]http://img199.imageshack.us/img199/3332/metalbanner800.jpg[/img:e0737db5c1][/url]
There is no easy way out, no shortcuts, start training hard or go home and stay average for rest of your life!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červen 23, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Jinak dneska me docela pobavilo, ze kdyz sem si v hospode objednal 80g Carpacio, ze se me slecna krasne naivne zeptala, jestli je to jako predkrm anebo hlavni chod ...
tak sem se na ni podival a premyslel, jestli si ze me dela legraci ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:27 am Předmět: |
|
|
povedlo se mi zapsat se v rozhrani arctel na statnice v zari.
krome prace ciste klavesnici (bez pouziti mysi) nepouzivam. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:29 am Předmět: |
|
|
Vrátil jsem se od zubaře a jen jedna oprava. Ani tomu nemůžu uvěřit _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červen 24, 2008 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 24, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
Na jistém webu jsem si přečet reportáže k jistým naturálním (haha) soutěžím....Už 10 minut brečim smíchy,to nemužou myslet vážně ani... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červen 24, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Včera mi do práce přišla slečna s nabídnou. Byla na mě milá, že jsem před ní malem utek. Nejprve mi oznámila ať si přestanu stahovat v pracovní době filmy a jdu se věnovat tak kráné slečně, která se na mě přišla podívat. Odpověděl jsem "slečně evidentně sebevědomí nechybí." Slečna na mě, "vy jste na mě milej, máte smysl pro humor." Odpověděl jsem "jak Vám můžu pomoc?" Ona, že by mě ráda pozvala do kina na nějaký pěkný film. Já na to "to by bylo super, jste mi sympatická vyměníme si teda telefony?" Odpověděla mi chladně "to nebude nutné, bude mě to stát jen 500,- CZK a budu moc chodit do kina celý měsíc." |
Taky k nám přišla nějaká slečna a dva pašáci Prý že nás pozdravuje pan Trávníček a zve nás k sobě do divadla....
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út červen 24, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem dostal výsledek z páteční zkoušky - A!! Jedu non-stop od 21.5. a už mi z toho hrabe... Potřebuji dovolenou (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
JMOP
|
Zaslal: so červen 28, 2008 3:21 am Předmět: |
|
|
Předpokládám, že se teprve povede, ale určitě to bude stát za to.
_________________ Život je příliš krátký na to, abychom ho brali vážně.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so červen 28, 2008 4:24 am Předmět: |
|
|
dneska sem se seznamil s naprosto skvelou holcinou:-) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: so červen 28, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
Ve ctvrtek 26.6. se mi podarilo uspesne slozit bakalarske zaverecne zkousky na FSV CVUT. Cesta k titulu ing. bude jeste chvili trvat, ale i tak mam ze sebe radost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|