|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bude válka? |
| Ano, ještě v průběhu léta |
|
11% |
[ 6 ] |
| Ano, do konce roku |
|
13% |
[ 7 ] |
| Ano, ale později |
|
32% |
[ 17 ] |
| Ne |
|
43% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 53 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:17 pm Předmět: Írán - bude válka? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Santo
(ban)

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:23 pm Předmět: Re: Írán - bude válka? |
|
|
no, bude to velká show _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
Je to dost pravdepodobne,podobne to vyzeralo aj pred vojnou s Irakom...zaciatok moze byt podobny,a koniec takisto v nedohladne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
myslím, že bude a tipuju to jeste do konce léta. Někteří ti iračani to nemaj v hlavě ok a vystartujou na USA a už to pojede. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | myslím, že bude a tipuju to jeste do konce léta. Někteří ti iračani to nemaj v hlavě ok a vystartujou na USA a už to pojede. |
o Iráčany vůbec nejde,jde o volby v USA, demokracii kterou USA ROZNÁŠEJÍ JAKO MOR PO CELÉM SVĚTĚ A PŘITOM STAČÍ TAK MÁLO... _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že bude mír na celém světě, neboť si to obvykle přejí královny krásy, tzv. missky. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Já si myslím, že bude mír na celém světě, neboť si to obvykle přejí královny krásy, tzv. missky. |
Mno to já si moc nemyslím _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po červen 30, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Hlavně,že v Iráku to zdaleka nemaj vyhraný a asi nikdy mít nebudou...Docela mi uniká smysl tohohle USA to bude stát ranec...celejs vět to bude stát ranec kůli ropě a kdo je kurva vítěz?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Když vidím tento topic, tak jsem si na něco vzpoměl...
Minulý týden mě na náměstí zastavil "děda" a asi v kuse 5-10 minut mi vysvětloval, že zemi čeká III.světová válka, že mu to zdělili zdroje z jiné planety, atd. atd. a Česká republika to taky odnese... Pak se mě zeptal na město, kde bydlím, když jsem mu řekl, že nejsem pražák tak si oddechl, protože říkal, že Praha to odnese nejvíce.... no, když to urychlím "děda" po mě nic nechtěl, žádný podpis ani korunu ani se nepředstavoval z nějaké sekty a ani mi nepřišel pod vlivem alkoholu, nevím co to bylo zač, ale aspoň mi ty minuty utekli, protože jsem čekal na přítelkyni před obchodem. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
něco většího ze strany USA tak minimálně 2 roky nehrozí, naplánovat, ufinancovat, a logisticky zajistit tak obrovskou akci chce určitý čas. USA už ted mají gigantické výdaje na obranu okolo 0.5 bilionu dolaru, nemají potřebný počet vycvičných vojáků. Nějaký nálet na určité zařízená je reálný možné v dohledné době ale nikoliv velký pozemní útok _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
doufám, že nebude. A nejlépe už nikdy žádná.
A jestli chtějí válčit nějací generálové tak ať si každej vezme klacek a můžou se pomlátit. A neničit tím životy miliónu obyvatel týhle planety. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
| game_over napsal: | | něco většího ze strany USA tak minimálně 2 roky nehrozí, naplánovat, ufinancovat, a logisticky zajistit tak obrovskou akci chce určitý čas. USA už ted mají gigantické výdaje na obranu okolo 0.5 bilionu dolaru, nemají potřebný počet vycvičných vojáků. Nějaký nálet na určité zařízená je reálný možné v dohledné době ale nikoliv velký pozemní útok |
Co pises ma hlavu aj patu, ale zober si ked bolo 11.9.2001-Utok na WTC , zakolko boli amíci v afganistane? Bolo to myslim niekedy zaciatkom roku 2002 čiže asi 6 mesiacov.
Oprava: dokonca prvé boje začali 19.10.2001
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
ale to byla úplně jiná situace a USA byli ve zcela jiné situaci, silné ekonimika, žádné jiné vojenské akce čili volné zdroje, ted je situace úplně jiná a USA už má rozehrané 2 konflikty, aby mohli jit do dalšího tak by museli přejít na nějaký válečný režim což je asi velmi nepravděpodobné _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Hej to znie logicky ,ale aj tak sa mi nezdá že by im taketo naplanovanie mohlo trvať tak relativne dlhy čas. Ved len v pripade nejakeho utoku by museli reagovať takmer okamžite. Nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|