|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: so červen 28, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | dneska sem se seznamil s naprosto skvelou holcinou:-) |
A neukazuj jí svůj podpis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: po červen 30, 2008 8:56 am Předmět: |
|
|
v sobotu som konecne zacal lietat so svojim RC strojom  1,4 metra na chrbate, akurat pri premete nadol asi zo 150 metrov pod plným plynom sa mi to podarilo vytocit tesne nad zemou /vyska mensia ako meter, dotkol som sa skoro travy/ nakolko tlak vzduchu mi trosku zdeformoval vyskovku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:11 am Předmět: Chip |
|
|
EcuTek chip :-) Powered by EcuTek, a projizdka po delsi dobe s 966 Turbo ( btw asi sem videl mik.cz a milose pavlu ) _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:03 am Předmět: |
|
|
Dnes jdu na hodinovou tradiční thajskou masáž, kterou jsem dostal k svátku...teším se na to, co se mnou bude dělat _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:53 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
No, vidíš to. Já jsem měl svátek teďka v neděli a nic takového jsme nedostal. Docela ti to závidím  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:55 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
No, já ho měl taky v neděli
Něco jsem si k té masáži hledal a pamatuju si, jak to tady kluci (Conan, Chickeater...) chválili. Chvíli jsem o tom doma básnil a šup, je to tady _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
zhubnout 4kg za tejden ...bohužel díky nemoci
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:18 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Thajská masáž je pouze nudná fyzioterapeutická záležitost, |
Neber to tak, že se do tebe navážím, ale nesouhlasím s tebou. Podle mne jsi nezažil pravou thajskou masáž, protože člověk kdo si tím prošel by něco takového napsat nemohl... Já si ze své dovolené v Thajsku ohledně masáží dovezl více pocitů než jen nudu a to k žádné erotice nedošlo. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
Zacharo: děkuju za naději _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
Já to taky myslel v legraci, proto to mrkání. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|