|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 9:17 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Dnes jdu na hodinovou tradiční thajskou masáž, kterou jsem dostal k svátku...teším se na to, co se mnou bude dělat |
To bude tak velký, že se o tom dočteme v ranním Metru
Jinak prima dárek!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
ta poslední fotka je super:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:32 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Dnes jdu na hodinovou tradiční thajskou masáž, kterou jsem dostal k svátku...teším se na to, co se mnou bude dělat |
ja jsem byla nedavno na kralovske thajske masazi a bylo to nebo uzasnyho.. hlavne ty pálící sacky s bylinkama
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:37 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | ta poslední fotka je super:o))) |
Včera jsem ve zverimexu viděla 6ti měsíční "štěňátko" vlkodava! Byla to velice přítulná holčička a jmenovala se Amálka! Úplný plyšák, akorát trochu větší...
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | ta poslední fotka je super:o))) |
Včera jsem ve zverimexu viděla 6ti měsíční "štěňátko" vlkodava! Byla to velice přítulná holčička a jmenovala se Amálka! Úplný plyšák, akorát trochu větší... |
jéé, já bych bez ní odeodešla domů jak se znám
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
Thajská masáž byla neskutečná. Takhle sbitej z posilovny jsem už dlouho nebyl jako jsem teď po masáži. Chvilkama jsem až usínal, ale chvilkama to bylo trochu bolestivé. Nevím jak je to možné, ale lýtka mám jak po 10 sériích těžkých výponů a trapézy úplně zničený. Doporučuju každému, je to opravdu dokonalý relaxační a masažní zážitek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
To je o zvyk.....poprvé jsem to měl taky tak, pak si zvykneš...a když to bolí moc, tak se nesmíš bát na holčinu zařvat. A s výjimkou masáží zad když je mám fakt zatuhlá preferuju olejové...je to příjemnější a humánější  .
BTW...kde jsi byl?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
Já radši nic neříkal, ale chvílema, když se opřela loktem někde nad koleno, nebo když dloubala na zádech, tak to bylo veselé.
Byl jsem v Thai fit na Poříčí 21. Příjemné prostředí na můj vkus. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
Jo jo...tam je to fajn. I cenově rozumné.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 6:13 am Předmět: |
|
|
TheLeague: Dostal bych do držky, no bóže _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|